Bethesda vymení všetky tašky z limitovanej edície

Bethesda vymení všetky tašky z limitovanej edície
11:10, 04.12.2018

Minulý týždeň sme vás vecne informovali o ďalšej facke od spoločnosti Bethesda pre svojich verných zákazníkov, ktorým najprv nasľubovali istú vec v limitovanej edícii za 200 Dolárov, a nakoniec im tam hodili niečo materiálovo úplne iné.

Ide samozrejme o tašku na špeciálnu helmu, respektíve repliku helmy priamo z hry, ktorá mala byť plátená. ale nakoniec sa z nej stala len umelá zbytočnosť na pár použití. Ak by samotná hra Fallout 76 dopadla u kritikov a hráčov úplne inak, vieme o aký prepadák ide, tak samozrejme aj mediálna pozornosť v súvislosti s nejakými taškami by viacmenej nikoho netrápila. Avšak pre firmu Bethesda sa to vyvinulo skutočne nešťastne, zvlášť keď sa prevalil fakt, že samotné plátené tašky dostali len influenceri (to nie je kožná choroba) a verejnosť čo si za to reálne zaplatila obdržala kabelu z Lidlu.

Našťastie aspoň táto kauza nájde dobrý koniec, keďže sa mecenáš takpovediac chytil za nos a ponúkol každému možnosť cez formulár požiadať o doručenie pravého pláteného obalu na helmu. Stačí len ak doložíte faktúru/účet z nákupu a Bethedsa sa o zbytok postará.


DALŠÍ

CGwillWin