RIDE 3 vyráží na trať

RIDE 3 vyráží na trať
20:16, 30.11.2018

Řítíme se do finále ve velkém stylu! Je tady RIDE 3 – povinnost pro všechny milovníky silných motorů na dvou kolech. Vybrat si můžete z více než 230 motorek v 7 kategoriích, které proženete po 30 tratích – od těch nejslavnějších až po uznávané městské okruhy a úžasná panoramata, a to nově i v noci! A spoustu dalšího obsahu se dočkáte také v plánovaných DLC.

RIDE 3 je hlavně o požitku ze závodění. Hra má nový fyzikální a kolizní systém, díky kterému se motorka bude vždy chovat realisticky, zatímco přepracovaná umělá inteligence se vám postará o intenzivní výzvu. Režim kariéry byl zcela předělán a nyní hráčům umožní volný rozvoj, aby si mohli vybrat kategorii motorek, která vyhovuje jejich stylu. A ve více než 60 magazínech se dozvíte spoustu detailů a historek ze světa motorek!

Pokud si chcete zážitek zcela uzpůsobit vlastnímu stylu, můžete se vyřádit nejen v editoru motorek, kde na vás čeká přes 500 mechanických úprav, ale nově také v editoru kombinéz. Fantazii se meze nekladou – použijte oficiální podklady, nebo si vymyslete svůj vlastní design! Kombinézy navíc můžete sdílet s komunitou a získat tak ZK a herní kredity navíc.

RIDE 3 vychází 30. listopadu ve standardní anglické verzi pro PC za DMOC 949 Kč a pro PS4 a XONE za DMOC 1 399 Kč. Nebo se můžete za 1 649 Kč rozmazlit speciální edicí pro PS4 a XONE. Ta kromě základní hry obsahuje exkluzivní steelbook věnovaný Ducati Panigale V4 a season pass, který poskytne přístup k 60 exkluzivním motorkám a 120 novým závodům.


DALŠÍ

CGwillWin