World War 3 přidalo team deathmatch a odhalilo plány do budoucna

World War 3 přidalo team deathmatch a odhalilo plány do budoucna
23:59, 22.11.2018

Multiplayerová akce World War 3 od polského studia The Farm 51 dokázala rozhodně zaujmout, což dokazuje sto tisíc prodaných kopiích hry za pouhé dva dny. Aktuální číslo bude nepochybně ještě o kus větší, takže se minimálně po prodejní stránce jedná o úspěch. Vývojáři měli přitom v prvních dnech po vydání obrovské potíže se servery, které nedokázaly ustát prvotní nápor hráčů.

Po vyřešení porodních problémů se ale autoři dali do přidávání nového obsahu. S nejnovější aktualizací 0.2 se hra rozrůstá zejména o populární režim team deathmatch. Kromě toho se hráči dočkali nové mapy Warsaw Shopping Mall, vozidla IFV Boxer, zbraně MSBS Bullpup a nového spawn systému. Kompletní seznam změn naleznete pod tímto odkazem.

Ještě zajímavější jsou ale čerstvě odhalené plány do budoucna. Je důležité podotknout, že World War 3 se aktuálně nachází ve fázi alfy, tudíž je finální vydání opravdu daleko. Vývojáři již před časem prohlásili, že cílí na rok 2020. Přehled toho, co hráče čeká v následujících měsících, jsme ale dostali již nyní.

Následující update 0.3 přinese například novou mapu Smolensk a ikonický tank Abrams. V dohledné době dojde také k vydání taktického režimu Recon a přidání další mapy s názvem Arctic. Samozřejmostí je poté dodávka řady nových vojenských jednotek, zbraní a vozidel. Kompletní budoucí plány si můžete prostudovat níže. World War 3 je aktuálně dostupné v early accessu na Steamu za necelých 23 euro. Po dokončení PC verze ale vývojáři nevylučují ani případné verze pro konzole.

Klik pro zvětšení (World War 3 přidalo team deathmatch a odhalilo plány do budoucna)

Klik pro zvětšení (World War 3 přidalo team deathmatch a odhalilo plány do budoucna)


DALŠÍ

CGwillWin