Dnes vychází Farming Simulator 19

Dnes vychází Farming Simulator 19
20:16, 20.11.2018

Farming Simulator 19 právě vychází na PlayStation 4, Xbox One a PC/Mac a přináší s sebou spoustu nových vozidel, aktivit, plodin, zvířat, nástrojů a způsobů hraní. Značka Farming Simulator už uchvátila miliony hráčů díky své jedinečné kombinaci progresivní hratelnosti a uspokojivého managementu v rámci univerzálního tématu farmaření a zemědělství. Nový premiérový trailer, který naleznete níže, tohle všechno ukazuje a zároveň se chlubí přepracovaným grafickým enginem s nádherným prostředním a modely.

Jelikož hra obsahuje přes 300 vozidel a nástrojů od všech předních značek včetně John Deere, Case IH, New Holland, Challener, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr a spousty dalších, je na vašem rozhodnutí, jak se budete specializovat, zatímco budete rozvíjet a rozšiřovat svou farmu z jednoho ze tří počátečních stavů. Můžete začít bez pozemku, ale se spoustou peněz a vybudovat farmu svých snů, anebo hrát víc hardcore a začít s malou farmou s omezenými zdroji – vyberte si sami. Stejně tak si vyberte, které plodiny budete pěstovat, o která zvířata se budete starat a které úkoly budete přijímat.

Nové plodiny a koně, na kterých můžete jezdit, obrovsky rozšiřují vaše možnosti oproti předchozím verzím hry stejně jako vylepšená hra více hráčů, která umožňuje až 16 hráčům (6 na konzolích) kooperovat nebo soutěžit na stejné mapě, přičemž každý bude mít vlastní kus pozemku a vybavení. A nakonec si užijte nekonečný zážitek s Farming Simulator díky komunitním modifikacím na konzole a PC!


DALŠÍ

CGwillWin