Film Monster Hunter vypadá k zblití

Film Monster Hunter vypadá k zblití
09:27, 14.11.2018

Zatímco před pár dny jsem byl unešený a mile překvapený z traileru na film Detective Pikachu. Tak po shlédnutí nových fotek, které dala Milla Jovovich na svůj instagram z filmu Monster Hunter, jsem více méně zdrcen. Že je Paul W.S. Andreson patlal, který posledních patnáct let neměl natočit žádný film je jistý fakt. Je jedno, že Horizont události nebo starý Mortal Kombat jsou filmy, které mám opravdu rád a patří k mým oblíbeným. Že první Resident Evil byl ještě celkem cool. To co předvádí v posledních letech spolu se svou, už dávno nezajímavou manželkou, je na pováženou. Myslím, že Andersonův hlavní plán je stát se novým Uwe Bollem a vzhledem k obrázkům z Monster Hunter, se mu to i podaří.

Prvně se podívejme co je vlastně Monster Hunter zač. Je to FANTASY hra. Kde v přestřelených a nepraktických brněních, s obrovskými MEČI lovíte obrovské, ale obrovské monstra. Od ještěrek, po dinosauří typy, draky a další. Série, která svou fantasií a velikostí dokáže posadit na zadek každého kdo pozná její kouzlo. A přesně to dostáváme na nových fotkách z natáčení filmu...teda počkat...

Co? Nevypadá to jako Monster Hunter? To nikoho nezajímá, protože Paul se svou ženuškou točí jejich film. A prý jsou obrovskými fanoušky série. Už jsem klidný, nemůžu se dočkat až to bude v kinech!

pozn. zápletka filmu prý bude, že se tato jednotka přenese do jiné dimenze, kde potká lovce monster a budou s nimi spolupracovat. Ale přiznejme si to. Je opravdu zapotřebí ten prvek realismu cpát do fantasy? To už nemáme lepší zápletky než přenesení do jiné dimenze?


DALŠÍ

CGwillWin