Crackdown 3 odhalil multiplayerový režim a datum vydání

Crackdown 3 odhalil multiplayerový režim a datum vydání
23:45, 10.11.2018

Microsoft na akci X018 odhalil datum vydání nesčetněkrát odloženého třetího Crackdownu. Hra byla oznámena v roce 2015 a původně měla vyjít již rok poté. Problémový vývoj a následná změna studia ale znamenala několikaleté zpoždění oproti původnímu plánu. Finálním datem je 15. únor/február, kdy se Crackdown 3 podívá na Xbox One a PC. Ve stejný den hra zamíří také do programu Xbox Game Pass.

Zároveň s termínem vydáním byl prezentován i multiplayerový režim Wrecking Zone, který doplní klasickou kampaň. Wrecking Zone nabídne bitvy dvou týmu po pěti hráčích. Samotná střetnutí budou probíhat v uzavřených arénách, kde se vaším cílem stane zničení nepřátelské věže. Na tomto módu je zajímavý fakt, že využije sílu cloudu. Právě technologie cloudového hraní, ve které se o část výkonu starají externí servery, měla být od počátku hlavním tahákem nového Crackdownu.

Z odvážných plánů po výše zmíněných potížích nakonec vzejde právě režim Wrecking Zone. Cloud se v tomto případě postará zejména o destrukci jednotlivých budov. Záběry z multiplayeru doplnil ještě trailer, v němž opět nechybí Terry Crews. Bližších informací o náplni kampaně pro jednoho hráče jsme se ale nedočkali. Obě videa můžete zhlédnout níže. Pokud vlastníte konzoli Xbox One nebo starší Xbox 360, tak si můžete čekání na Crackdown 3 zkrátit zahráním prvního dílu, který byl zpřístupněn zdarma.


DALŠÍ

CGwillWin