recenze
MadMonq - testovali sme ako funguje tento prírodný benzín do vašich žíl

MadMonq - testovali sme ako funguje tento prírodný benzín do vašich žíl
MadMonq - testovali sme ako funguje tento prírodný benzín do vašich žíl
10:00, 24.12.2018

Po tom, ako som vám nedávno ponúkol možno trošku netradičný pohľad na svet kvalitného sušeného masa v spojení s videohernou kultúrou a čiastočnou sondou do vašich stravovacích návykov, sa dnes presúvame do úplne inej sféry zákonom schváleného dopingu pre hráčov. Musím sám uznať, že od indiánskej stravy k tabletkám je to síce dlhý skok, avšak pointa ostáva nemenná, zvlášť ak vám poviem, že nápad na vznik produktu MadMonq pochádza z Českej republiky a navarili ho teda tie povestné zlaté ručičky. Keďže je v súčasnosti celá reklamná kampaň založená na faktickej relevantnosti týchto tabletiek nielen pre profesionálnych hráčov a im podobným užívateľom, zaujímala ma samotná realita výsledku. Na internete sa totižto môžete dozvedieť rôzne názory, nech už ide o samotných predajcov (ako inak ovplyvnené ich prácou), ale aj hráčov (tu sa ten stret záujmov príliš dohladať logicky nedá), čím si vo výsledku produkt ako taký vytvára zatiaľ uspokojivú bublinu sociálneho záujmu. Ja som však človek od prírody patrične nedôverčivý a razím heslo; čo si sám nepichneš, to nepocítiš. No a v tomto smere som sa rozhodol, že oslovím firmu MadMonq a skúsim ich mesačnú dávku zobrať medzi svojich blízkych. Veď čo by som to bol za nedôverčivú osobu, ak by som sa nepodelil o pár gramov prírody s priateľmi?

Príroda, príroda všade, kam sa pozrieš...

Klik pro zvětšení (MadMonq - testovali sme ako funguje tento prírodný benzín do vašich žíl)

Mesačné balenie tohto nutričného cool doplnku obsahuje 28 špeciálnych tabletiek, či ak by som mal použiť terminológiu samotných predajcov, tak ide o čisté kopance plné energie. Ich účinok je postavený na striktnej prírodnej báze, z čoho ja nebudem samozrejme vyvodzovať žiadne závery, keďže všetko, čo v dnešnej dobe človek vidí v oblasti stravovania, sa snaží honosiť nápismi ako BIO a podobne, farmaceutický priemysel z toho kruhu tiež nevyčnieva. Pre vás je určite podstatné vedieť, že okrem patričnej dávky kofeínu si do úst vkladáte zmes aminokyselín a výťažku z rastlín. Osobne som si dal tú prácu a jednotlivé názvy si overil u tej najinteligentnejšej osoby v okrese, u tety internetovej, a moje závery určite nevyšli v neprospech produktu ako takého. V tabletke by ste napríklad mohli nájsť bylinu Brahmi, ktorá pomáha s koncentráciou a zlepšuje pamäť. Zdatne jej sekunduje aminokyselina L-theanin s cieľom upokojiť mozog a L-tyrosin ako hrádza zadržujúca nahromadenú energiu v ňom. Čo sa týka zvyšku rastlín, tak za zmienku by mohla stáť Rhodiola, teda u nás dobre známa bylina, ktorej sa prisudzujú rôzne liečivé účinky. Čo presne vykonáva práve u MadMonq je otázne, avšak odhadujem to na formu povzbudenia a energie. Zvyšok pripíšte na vrub niekoľkým vitamínom, cukru a čučoriedke. Ostatne práve čučoriedka je priamou linkou spojená s chuťou, ktorú hráč/vodič/žeriavnik pocíti pri vložení tabletky do úst.

Cena môže prvotne pôsobiť ako veľké negatívum, avšak pri podrobnejšej kalkulácii vás možno prekvapí, koľko vlastne mesačne utrácate za podobné produkty.

Klik pro zvětšení (MadMonq - testovali sme ako funguje tento prírodný benzín do vašich žíl)

Snáď mi odpustíte možno trochu faktický úvod, každopádne berte to ako minimálne čiastočné potvrdenie celej reklamnej kampane okolo týchto povzbudzujúcich pomocníkov vo forme cmúľacích piluliek (pokojne ich môžete aj rozhrýzť, ak vám nesadne značne horký chvost chuti, ktorému predchádza sladkastý predvoj z čučoriedky). Poďme však na to najdôležitejšie, čo u MadMonq má rozhodovať, či áno alebo nie. Osobne nemám problém denne otočiť aj dve plechovky spomínaných lektvarov zo zámoria, ktoré prekladám hojnou dávkou čiernej kávy, a tak som od prvého testu príliš efektu neočakával. Nástup eufórie ako po dávke extázy sa skutočne u mňa nedostavil (ach tie staré dobré časy), avšak do pol hodinky prišiel prvý odklon od zavedenej rutiny. Sedel som u PC a pracoval na recenziách, keďže som si toho tradične ku koncu roka zase naložil plnú plienku, keď som si zrazu začal uvedomovať menšie zlepšenie sústredenia. Nasledujúce tri hodiny som strávil u tvorby niekoľkých článkov a celú dobu som si vôbec nevšímal okolie a dokonca ani pulzujúci telefón. Toto bežne nerobím a určite tento efekt korešponduje s letákom od MandMonq v súvislosti s lepšou koncentráciou a zlepšeným zrakom. To je ale z celkových zmien tá prvá, aj posledná. Následne som sa najedol do prasknutia (tabletka vás má od hladu odrezať a rozhodne vám nedovoliť len tak zaspať počas minimálne piatich hodín). To ja som však deň ukončil takzvaným spánkom spravodlivých, za ktorý by som sa nemusel hanbiť ani bez čarovného kolovrátku.

Palec hore za krásne spracovaný dizajn celkového balenia.

Klik pro zvětšení (MadMonq - testovali sme ako funguje tento prírodný benzín do vašich žíl)

Nehádžme však flintu do žita a poďme sa od môjho 110 kilového tela nasiaknutého kofeínom a taurínom presunúť k ďalším testovaným subjektom. Jedného krásneho večera som si zabalil tabletky do efektného vrecúška s nápisom ApsidalTill s.r.o a vydal sa na párty k neďalekej priateľke. Ako som si tak kráčal tmavou ulicou, spomenul som si na zážitok z jednej diskotéky, kde si ma za jeden večer dokázalo hneď niekoľko ľudí popliesť s dílerom modrého kryštálu. Povzbudený touto historkou z minulosti som nabehol na oslavu a začal dávkovať ako rodený obchodník. Ústa sa pootvárali sťa poklop od odpadkového koša a tá pravá zábava mohla začať. Nie je nad to, keď dokážete spojiť príjemné s užitočným. Testovaný subjekt číslo jedna, teda tridsaťpäťročný hasič na materskej dovolenke, efektne zapil môj tovar s dvadsaťročným rumom (nikde som nenašiel varovania ohľadom alkoholu) a do hodiny pocítil nával energie, ktorý prirovnal k príjemnému povzbudeniu. Z dodatočného výsluchu som na druhý deň zistil, že išiel spať až o tretej hodine ráno. Vrátime sa však v čase zase späť na inkriminovaný večierok, a to k testovacej vzorke číslo dva. Tridsaťročná, duchom stále mladá, slečna si s veľkou dôverou v mnou ponúknutý produkt stúpla do rady a už po niekoľkých minútach začala vykazovať neobvyklé výkyvy v zmysle rýchlosti konverzácie. Každú tému hodenú do pléna chcela až prehnane rozoberať do detailov a ani jej pohyb po miestnosti nepatril k úplne bežným. Jednoducho pobehovala hore dole ako splašené kura.

Výrobca neodporúča užívanie osobám mladším než 18 rokov na základe stáleho vývoja mozgu.

Klik pro zvětšení (MadMonq - testovali sme ako funguje tento prírodný benzín do vašich žíl)

Aby som však zachoval svojskú objektívnosť, doniesol som MadMonq aj svojmu bratovi, ktorý sa živí ako animátor a pracuje vo svete reklám a televíznej produkcie. Je teda predurčený, a tak trošku aj odsúdený, na využívanie rôznych pomocných látok, aby čo najlepšie využil už tak obmedzený čas v tom krátkom víre dňa. No a presne on zareagoval zo všetkých vôbec najhoršie, keďže ho brutálne rozbolela hlava a navyše mu prišlo aj zle od žalúdka. Nemohol sa toho dňa dočkať spánku, čo mu tak trochu komplikoval fakt, že vďaka tabletke zaspať nemohol. Vedľajšie účinky v zmysle bolesti hlavy sú u MadMonq pomerne známou vecou a údajne je to preto, že človek, čo pije málo energetických nápojov a kávy, tak nie je pripravený na zmes v tabletke. Každopádne jeho skúsenosť ho definitívne odradila a ďalej to už skúšať nechcel. Ak si to teraz zhrnieme, tak artikel s prepracovanou mediálnou podporou, ktorú zastrešujú aj profesionálni hráči svetovej esport sekcie, si určite zaslúži pozornosť v zmysle alternatívy. Nejedná sa však o produkt, ktorý s prehľadom účinkuje tak bezchybne, ako vám vnukne jeho popis. Je tu veľa premenných, ktoré som ostatne dúfam svojsky načrtol vyššie v texte. Nepovažoval som za nutné vôbec spájať samotný test s hraním hier, keďže to podstatné sa dá odsledovať aj bez toho a navyše samotný výrobca nechce svoj produkt striktne škatuľkovať. Môže určite pomôcť u rôznych povolaní, kde je potrebné ostať v bdelom stave a nezaspať s hlavou na tlačidle launch. Opäť teda bude platiť veta, čo som spomenul v samotnom začiatku. Ak chcete vedieť, či aj na vás môže MadMonq zafungovať ako benzín do žíl alebo skôr cukrová zmes bez efektu, treba si jednoducho kúpiť jedno balenie a čakať čo sa stane.

Za poskytnutí produktu na recenzi děkujeme společnosti MADMONQ

Klik pro zvětšení (MadMonq - testovali sme ako funguje tento prírodný benzín do vašich žíl)


CGwillWin