Představena pětice nových bojovníků do Smash

Představena pětice nových bojovníků do Smash
08:30, 09.08.2018

Včera proběhl speciální Nintendo Direct pro fanoušky Super Smash Bros. Ultimate jako asi nejočekávanější exkluzivity Nintenda na zbytek letošního roku. A asi největší zprávou z celého Directu je pětice postav, které se v novém Smash objeví. K obecnému překvapení totiž dostaneme dvojici legendárních postav ze série Castlevania.

Klik pro zvětšení (Představena pětice nových bojovníků do Smash)

Ano Simon a Richard Belmontovi včetně jejich ikonických zbraní přichází do Smash Bros. a je to bomba. Následují Crom z Fire Emblem, Dark Samus z Metroida - tito jsou tzv. "echo" bojovníci tedy alternativní verze stávajících postav, ale s vlastním move setem. Nakonec ještě King. K Rool z Donkey Konga.

Castlevania dostane i svou vlastní stage, která bude umístěná jak jinak než do drákulova hradu se všemi tématickými prvky z Castlevania her. A v Directu se také ukázala nová stage z posledního Mária tedy New Donk City. Celkem SSMB Ultimate bude mít 103 stagí, které budou seřazené podle toho jak se objevovali v historii her (už se to blíží téměř tomu, že hra bude obsahovat skoro všechny z historie série). Není to všechno co v Directu padlo (např. půjde poslouchat hudbu z hry jako v přehrávači atd.). Kdo chce více detailů nechť se podívá na Direct přímo ve videu níže.


DALŠÍ

CGwillWin