V Destiny 2 je quest na exotickou sniperku

V Destiny 2 je quest na exotickou sniperku
10:29, 23.07.2018

Lidé spekulovali, že se do Destiny 2 vrátí sniperka Black Spindle z prvního dílu, která šla získat splněním speciální mise. A spekulace se potvrdili. Nyní se zbraň jmenuje Whisper of the Worm a získat jí může každý, kdo splní schovanou misi na IO.

Klik pro zvětšení (V Destiny 2 je quest na exotickou sniperku)

Jak misi najít? Je třeba letět na IO do lokace Lost Oasis. Pak počkat na event Taken Blight. Po zabití bosse se objeví portál na skále nedaleko Lost Sectoru v této lokaci. Portál aktivuje misi The Whisper. Samotná mise má časový limit 20 minut a obnáší tři sekce. První je takové puzzle skákání, pak souboj s Taken a nakonec tři bossové. Prý není dobré ji zkoušet solo, protože je pekelně těžká a je lepší mít celý Fireteam. Po splnění získáte Whisper of the Worm a odemkne se Heroic verze questu. Ta umožní získat Masterwork catalyst. A stále to není všechno. V Heroic verzi je pět skrytých truhel. Když všechny najdete otevře se Vex portál, který vás přenese do Vault of Glass - ikonického místa prvního Raidu v Destiny 1. Pokud postřílíte Oracles ve stejném pořadí jako ve zmíněném raidu obdržíte nákres pro exotickou loď a předmět Sleeper Simulant Masterwork. Níže je video od Datta, který misi popisuje.

Hráči říkají, že se jedná o jednu z nejlepších end-game aktivit v Destiny 2. Což je super pro fanoušky hry. Ale zároveň trochu smutné, že takovýchto specialit Bungie nechrlí mnohem víc. Hned by měla hra lepší pověst.


DALŠÍ

CGwillWin