F1 2018 se pochlubí historickými monoposty

F1 2018 se pochlubí historickými monoposty
23:54, 23.06.2018

Nový díl závodů F1 od britských Codemasters dosud odhalil pouze krátký úsek z hraní na trati v Monaku, který okomentoval závodní jezdec Charles Leclerc. Nyní vývojáři vypouštějí do světa o poznání větší objem nových materiálů. Spoustu hráčů budou dozajista zajímat legendární monoposty z let minulých, jež nebudou ve hře chybět ani letos.

Autoři prozatím odhalili pouze dva kousky. Jedná se o formuli Brawn GP, s níž slavil v roce 2009 překvapivý titul Jenson Button a Williams FW25 z roku 2003, za který v této sezoně jezdili Juan Pablo Montoya a Ralf Schumacher. Oba tyto vozy figurují jako bonusový obsah k předobjednávce a po vydání budou ke koupi ve formě DLC. Další legendární formule ale budou tradičně obsaženy i v základní hře, takže se nemusíte upínat pouze k této dvojici monopostů.

Kromě kontroverzního systému Halo se pravidelní hráči série dočkají také nového okruhu Paul Ricard, kam se letos seriál F1 vrací po deseti letech. Na této trati se tuto neděli shodou okolností jede Velká cena Francie, takže se mu vývojáři podrobně věnují v samostatné ukázce. Na tu si stejně jako v případě Monaka vypůjčili reálné jezdce. O představení nového okruhu se tentokrát postarali Carlos Sainz​, Pierre Gasly​, Esteban Ocon a Romain Grosjean. F1 2018 odstartuje svůj závod 24. srpna/augusta, kdy vyjde na PS4, Xbox One a PC.


DALŠÍ

CGwillWin