V-Rally 4 se připomíná novým trailerem a ukázkou z hraní

V-Rally 4 se připomíná novým trailerem a ukázkou z hraní
23:57, 18.06.2018

Série V-Rally zažila svou největší slávu na přelomu tisíciletí, kdy francouzské studio Eden Games vydalo trojici kladně přijatých her. Dosud poslední třetí díl, který vyšel už v roce 2002, ale utvořil na dlouhou dobu pomyslnou tečku za touto závodní sérií. O to vetší překvapení to bylo, když vývojáři z Kylotonn Games oznámili plnohodnotné pokračování.

Po menší odmlce od odhalení hry se k nám dostává nový trailer, jež ukazuje závody bugin a rallycross. Kromě těchto dvou kategorií se hra pochlubí rovněž klasickou rally, závody do vrchu nebo režimem Extreme-Khana, což bude jakási variace na Gymkhanu známou třeba z konkurenční série DIRT. Právě Dirtu od Codies se svým širším záběrem snaží čtvrté V-Rally přiblížit, což nemusí být v žádném případě krok špatným směrem. Vývojáři s loňským WRC 7 potvrdili vzestupnou kvalitu svých titulů, takže se o poznání ambicióznější V-Rally 4 jeví jako nová a náročnější výzva.

Výsledku se dočkáme někdy v září letošního roku, kdy V-Rally 4 vyjde na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch. Vyjma již zmíněného traileru se můžete podívat také na čerstvé záběry ze samotného hraní.


DALŠÍ

CGwillWin