Bol ohlásený psychadelický Tetris VR od autora kultovej značky REZ

Bol ohlásený psychadelický Tetris VR od autora kultovej značky REZ
19:49, 06.06.2018

Tetsuya Mizuguchi a jeho štúdio Enhance Games, sa zaviazali spraviť akúsi evolúciu značky Tetris, ktorú budú reprezentovať v podtitule Effect a to exkluzívne na PlayStation 4 respektíve PlayStation VR. Autor slávnej hudobnej značky REZ (mimo iného Child of Eden a Lumines), sa tak po jedenástich rokoch zase vracia do víru vývoja a samozrejme neostane nič dlžný svojmu menu.

Hra Tetris Effect totižto už od pohľadu nesie nosné známky práve spomínaného a milovaného hitu z čias konzole Dreamcast ,a opäť bude využívať spojenie fantastických efektov s dokonalým hudobným sprievodom. Jedná sa v podstate o prvú exkluzivitu pre PS4, ktorú SONY samo už o pár dní ukáže na E3 v Los Angeles. Ale už dnes sa môžete nechať unášať na vlne originality, stačí si pustiť video nižšie. Ešte než tak ale učiníte, skúsme si spoločne prejsť hlavné body podstaty tejto netradičnej verzie slávneho Tetrisu.

  • Koncept zahŕňa úplne nové mechanizmy pohybu v priestore, kde hráči môžu čiastočne zastaviť čas (a teda aj pozvoľna klesajúce objekty) tak aby následne dokázali predmety nasmerovať správnou cestou a nenastal koniec hry, či strata bonusov.
  • Obsahom bude viac ako 30 rôznych levelov, z ktorých každý má vlastnú hudbu, zvukové efekty, odlišný grafický štýl a pozadie, ktoré sa v každej ďalšej opakovanej hre inak prezentuje pred divákom a hráčom.
  • Možnosť hrať klasicky s podporou až 4k a 60fps na PS4 ™ Pro, prípadne zvoliť plné 3D na PSVR.
  • Fanúšikov tetrisu potešia obľúbené modusy ako Marathon, Sprint a Ultra, s novými režimami a ďalšími funkciami, ktoré sa majú odhaliť pred samotným vydaním.
  • Prítomný bude aj systém klasifikácie a online rebríčkov hráčov, ako aj variabilné odmeny v závislosti na opakovaní daných úrovní.

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin