Sinner: Sacrifice for Redemption sa odkladá, príde však aj na Switch

Sinner: Sacrifice for Redemption sa odkladá, príde však aj na Switch
19:27, 11.04.2018

O indie akčnej RPG Sinner: Sacrifice for Redemption, z ázijskej produkcie spoločnosti Dark Star Game Studios, nečítate na našej stránke vôbec premiérovo. Toho času, písal sa ešte minulý rok, sme totižto práve tento projekt spodobnili so slávnou sériou Dark Souls, čo ostatne používali aj samotný autori cez PR podklady.

Sinner bude a je náročná hra, ktorá vás má potrápiť zábavnou formou, a aká vôbec nešetrí komplikovanými súbojmi s obrovskými nepriateľmi. Pôvodne mal projekt stihnúť ešte prvú polovicu aktuálneho roku, čo sa ale už nestane. Hra bola odsunutá na tretí kvartál 2018 a okrem už ohlásenej verzie pre PC, PS4 a XOne dostane šancu aj Nintendo Switch.

Dnes si môžete pri príležitosti ohlásenia samotného odkladu pozrieť nový trailer, a ten vám skúsim navyše okoreniť informáciou o zložení vedenia v spoločnosti Dark Star Game. Jeho zakladatelia totižto niesu žiadne béčka, keďže ide o bývalých vysoko postavených vývojárov z firiem ako Konami, Ubisoft a Blizzard. Teraz ste možno spozorneli a trailer nižšie sa vám bude vstrebávať o niečo lepšie než ešte pred pár vetami.


DALŠÍ

CGwillWin