Editor levelů pro Far Cry se vrací v plné parádě

Editor levelů pro Far Cry se vrací v plné parádě
08:34, 07.03.2018

Pokud si pamatujete Far Cry 2, tak jedním z jeho prvků byl i editor vlastních úrovní pro multiplayer. Pro kreativce, kteří mají pocit, že dokáží navrhnout lepší mapu než vývojáři samozřejmě obrovsky zábavná věc. Dobrá zpráva pro všechny je, že editor se vrátí ve Far Cry 5 pod jménem Arcade a rozhodně stojí za pozornost.

Proč? Protože to znamená, že si každý bude moci zahrát spousta dalšího obsahu, který vytvoří ostatní hráči. Arcade nabídne možnosti jak pro design multiplayer (pro 12 hráčů) map tak i proti AI hordám (včetně co-op). Co mi přijde jako naprostá pecka je, že se Arcade neomezuje pouze na svět Far Cry 5, ale v editoru najdete prvky z ostatních Ubisoft her a posuďte sami - ten výčet je opravdu solidní - Far Cry 5, Far Cry 4, Far Cry Primal, Assassin's Creed: Black Flag, Assassin's Creed Unity a Watch Dogs. Z těchto her budete mít na výběr 9000 předmětů, které půjde umístit do vaší Arcade mapy.

Autoři slibují, že i po vydání budou do hry přidávat další objekty. K tomu, abychom se v nabídce nesmyslných map neztratili bude sloužit i webová aplikace, kde půjde prohlížet nabídku, hodnotit a budou zde i výběry map, které Ubisoft označí za zajímavé. Hraním Arcade půjde získávat XPčka a peníze, které půjde v hlavní hře utratit za nové skiny a další věci. Tak a teď někdo řekněte, že to nezní skvěle?


DALŠÍ

CGwillWin