Far Cry 5 a další nálož informací

Far Cry 5 a další nálož informací
19:55, 02.02.2018

Jestliže bych měl vyjmenovat alespoň jeden z jarních titulů, na který se vskutku velmi těším, bylo by to bez debaty Far Cry 5. Proto mě také dnes potěšila tisková zpráva, která přinesla spoustu informací o chystaném season passu a jako třešničku na dortu i jedno velké překvapení.

Tím není nic jiného než chystaný remaster povedeného třetího dílu, který jsme si mohli užít na konzolích předchozí generace a samozřejmě PC a nyní si jej budeme moci zahrát i na PS4 a XONE v rámci Gold edice, jíž bude součástí. Po měsíci od vydání bude "trojka" k dispozici i samostatně, nicméně zatím nevíme, za jakou cenu. Znovu se tak na ostrově Rook budeme moci setkat se "sympaťákem" Vassem a pořádně mu to vytmavit. Nabídka, která se neodmítá, což? V rámci samotného season passu se dočkáme celkem třech rozšíření.

Klik pro zvětšení (Far Cry 5 a další nálož informací)

V prvním z nich, nazvaném Hours of Darkness se vrátíte zpět v čase do doby vietnamské války, v přídavku Dead Living Zombies se to logicky bude hemžit nemrtvými v podobě zákeřných hord a část Lost on Mars vašeho hrdinu zavedena rudou planetu, kde budete muset nakopat zádele mimozemským pavoukům. Celkem ujeté, není-liž pravda, ale o tom přeci celá série je. Nevím tedy jak vy, ale já už se tedy téhle šílenosti nemohu dočkat!


DALŠÍ

CGwillWin