Star Conflict: Journey - nový začátek pro vesmírné dobrodružství

Star Conflict: Journey - nový začátek pro vesmírné dobrodružství
08:00, 22.12.2017

Společnosti StarGem Inc. a Gaijin Entertainment vydaly pro Star Conflict, mezihvězdnou online akční hru, aktualizaci s kódovým označením „Journey“. Zásadní aktualizace obsahuje řadu důležitých změn, které tvůrci do hry postupně nasadí, včetně kompletní změny systému povyšování. Hráči získají nové úrovně, nové vesmírné lodě a aktivní moduly prostřednictvím příběhové kampaně s průzkumem nejvzdálenějších koutů známého vesmíru a jeho obyvatelů. Hráči také budou moci rozšířit svoji vesmírnou flotilu dosažením 16. a 17. úrovně. Nové úrovně představují špičku technologického progresu. Existující lodě v jejich flotile získají nové aktivní i ochranné moduly.

Vydání aktualizace Journey proběhne postupně, aby bylo zajištěno potřebné vyvážení, ale během implementace, která proběhne od 21. prosince 2017 do 18. ledna 2018, budou všechny flotily hráčů doplněny zdarma o novou loď Object NY18. Po spuštění hry piloti získají každý den speciální kontejner s novými součástkami pro loď, kterou si musí poskládat. Object NY18, která připomíná létající kontejner, může zachytit, získat kontrolu nad nepřátelskými raketami a nasměřovat je na požadované cíle. Loď je také vybavena schopností vytvořit vzadu dočasný sférický štít, za který se spojenci mohou schovat před nepřátelskou palbou. Object NY18 bude vyhovovat nováčkům i zkušeným pilotům. V závislosti na počtu zvolených modulů může její úroveň narůst z páté na patnáctou.

Stávající lodě ve flotile budou časem vylepšené, ale piloti mohou už nyní vyzkoušet skoro dvě desítky modulů, zbraní a modifikátorů pro stíhačky třídy Command. A ti, kteří se už nemohou dočkat nejnovějších lodí z nejvyšší 16. úrovně, je mohou získat rychleji plněním speciálních úkolů během ledna.

Od 21. prosince 2017 do 9. ledna 2018 mohou hráči získat xenočipy a Galaktické standardy účastí v turnajích, plněním úkolů a prostým vítězstvím v bitvách. Získané odměny mohou použít v herním obchodě na speciální balíčky, prémiové lodě a prémiová konta. Během vánočních svátků je navíc na všechno zboží v obchodě sleva 50%

DALŠÍ

CGwillWin