hw
Lenovo Legion představuje GeForce GTX Challenge

Lenovo Legion představuje GeForce GTX Challenge
21:42, 08.11.2017

Pomalu ale jistě se blíží událost nazvaná GeForce GTX Challenge, kterou přináší Lenovo Legion. Unikátní turnaj proti sobě postaví osm národních týmů z celé Evropy sestavených ze známých streamerů a youtuberů. Utkají se v populárních počítačových hrách o titul šampionů a lákavé ceny do soutěží pro své fanoušky.

GeForce GTX Challenge přináší Lenovo Legion a koná se mezi 18. a 19. listopadem v Paříži. Hrát se bude na nejnovějších sestavách od společnosti Lenovo s grafickými kartami https://www.nvidia.co.uk/geforce/ GeForce GTX 10-series, které jsou v oblasti e-sportu oblíbené. Národní týmy se skládají z největších a nejlepších streamerů a youtuberů pocházejících z Francie, Německa, Itálie, Skandinávie, Polska, Španělska, Velké Británie a zemí SNS. Utkají se v náročném boji o titul a také o zajímavé ceny do soutěží pro své fanoušky.

Největší PC tituly a výzvy

Herní maratón otestuje celou řadu dovedností. Přežití ve hře PlayerUnknown’s Battlegrounds, postřeh v Rocket League, týmovou spolupráci v Overwatch, přesnost v Rainbow Six: Siege, rychlost v Project CARS 2, dobrou koncovku v Pro Evolution Soccer 2018, vedení v Destiny 2 a nakonec také technickou zdatnost při sestavování PC.

Hardware, který stojí za to

Všichni soutěžící budou hrát na počítačích navržených pro náročné hráče a vybíraných společnosti Lenovo. Lenovo Legion Y920 Tower je výkonný VR-ready počítač poháněný grafickou kartou GeForce GTX 1080. O parádní obraz se postará zakřivený monitor Lenovo Y27g, díky kterému budou účastníci hrami naprosto pohlceni.

Notebook Lenovo Legion Y920 se 17“ obrazovkou a grafickou kartou GeForce GTX 1070, kombinuje pořádný výkon pro ničím nerušený herní zážitek a snadnou mobilitu.

Jak již bylo řečeno, týmy budou mezi sebou soutěžit o zajímavé ceny pro svou komunitu. Čtyři GeForce GTX 1080 Ti, což je nejvýkonnější dostupná grafická karta na trhu určená pro hráče a čtyři notebooky Lenovo Y720.

Fanoušci budou moci sledovat počínání soutěžících během těchto dvou dní a hashtagem #LegionGTXChallenge na sociálních sítích podpořit svůj oblíbený tým v cestě za titulem. Na oficiálních stránkách také naleznou podrobnější informace o turnaji i jednotlivých členech týmu.

Vše bude možné sledovat živě na http://www.twitch.tv/nvidia.

DALŠÍ

CGwillWin