Halloween v Crossoutu

Halloween v Crossoutu
06:24, 20.10.2017

V post-apokalyptické akční MMO hře Crossout už začala Halloweenská sezóna. Od 19. října do 6. listopadu hráči můžou bojovat na zcela nové noční mapě Sektor EX, soutěžit v novém PvP režimu "Hon na čarodějnice" a vydělávat „Nebezpečné Sladkosti“, které lze vyměnit za exkluzivní sezónní výbavu vozidel.

V „Honu na čarodějnice” hráči musí získat slavnostní Halloweenské Pamploons a udržet si je co nejdéle. Všichni účastníci jsou vybaveni stejným neozbrojeným vozidlem, kterým můžou narážet do vozidel soupeřů, a tak ukrást Pamploon jeho stávajícímu vlastníkovi. I bez konvenčních zbraní je „Hon na čarodějnice” všechno jenom ne mírumilovná hra. Všechny vozidla jsou vybavena šesti tryskovými pohony, které hráči umožní prudce zrychlit před nárazem do soupeřova auta, aby tak mohli snadněji získat vzácné Pamploons ale není důvod se šetřit. V tomto herním režimu je počet respawnů s novým vozidlem neomezený.

Klik pro zvětšení (Halloween v Crossoutu)

Halloween s sebou přináší do Crossoutu také první noční mapu – Sektor EX – kde přeživší bojují o kontrolu nad opuštěným průmyslovým komplexem umístěným uprostřed mapy. Zatímco obránci obsazují pozice na vícero podlažích celého komplexu, útočníci se snaží dostat dovnitř bludištěm chodbiček a příjezdových cest. Ve tmě, která omezuje výhled, se boj v sektoru EX stane ještě více kontaktní a osobní – dokonce i pro těžké nákladní automobily se zbraněmi dlouhého dosahu.

Klik pro zvětšení (Halloween v Crossoutu)

Během příštích tří týdnů každé vítězství v jakémkoliv režimu Crossout PVP přinese hráčům zvláštní odměnu v podobě „Nebezpečných Sladkostí“. Tyto sladkosti nejsou vhodné ke konzumaci pro lidi, zato se výborně hodí k nakrmení „strašidelných kontejnerů”, díky nímž přeživší mohou získat své dekorativní předměty, stejně jako barvy, klaksony a hráčské avatary hráčů. Přeživší, pro které vzhled nemá žádný význam, můžou svoje „Nebezpečné Sladkosti” prodávat na trhu.

Více informací o novém herním režimu a ostatních Halloweenských specialitách najdete na oficiálních webových stránkách Crossoutu.


DALŠÍ

CGwillWin