Humble Bundle ohlasuje akvizíciu s IGN

Humble Bundle ohlasuje akvizíciu s IGN
19:04, 14.10.2017

Nezávislý predajca a vydavateľ hier Humble Bundle sa rozhodol rozšíriť svoje akvizície a ohlásil prepojenie so známym zámorským serverom IGN. Cieľom Humble Bundle bolo vždy distribuovať a predávať hry za účelom podpory rôznych charít, čím sa stali jednak populárnou cestou ako si zadovážiť videohru a ešte spraviť dobrý skutok, a potom si navyše aj dokázali zarobiť na suchý chleba s chutnou masťou. Číslami povedané: celých 100 000 000 dolárov už preinvestovali cez charitu ako takú, a to si zaslúži potlesk, keďže fungujú len od roku 2010.

Prepojenie s IGN nemení nič na ich doterajšej filozofii a tak ako fungovali doteraz, budú fungovať aj naďalej. Jediná vec čo sa mení je logicky väčšia podpora od najsledovanejšieho herného, filmového a neviem ešte akého webu.

"Vybrali sme si IGN, pretože naozaj rozumejú našej vízii, zdieľajú našu vášeň pre hry a veria v naše poslanie propagovať úžasný digitálny obsah a zároveň pomáhať charite. Nemôžem si predstaviť lepšieho partnera než práve IGN, aby sme spoločne pomohli Humble Bundle pokračovať v našom úsilí, pričom zdôrazňujeme, že ešte väčšie veci ležia pred nami a my si myslíme, že IGN je dokonalým partnerom, ktorý nám pomôže dostať sa k nim."

Uviedol spoluzakladateľ a CEO spoločnosti Humble Bundle, Jeffrey Rosen.


DALŠÍ

CGwillWin