osobnost
Swery ohlasuje hru s názvom The Good Life, čaká ju Fig kampaň

Swery ohlasuje hru s názvom The Good Life, čaká ju Fig kampaň
19:27, 15.08.2017

To, že Hidetaka "Swery" Suehiro chystá a čoskoro aj predstaví svoje nové dielo som vás informoval už viackrát. Na zámorskom PAX, ktoré sa uskutoční začiatkom budúceho mesiaca, uvidíme hru v pohybe a odhalia sa všetky detaily, avšak už teraz tu máme pár kusých faktov ako aj samotný názov. Autor kultového Deadly Premonition a jeho spoločnosť White Owls Inc. nám prinesú netradičný príbeh s dielom The Good Life, ktorého kampaň na vyzbieranie financií sa spustí o osemnásť dní cez portál Fig.

"Ahojte všetci. Som SWERY, režisér The Good Life.

Len v novembri minulého roku som vytvoril nové štúdio White Owls Inc. a toto je už naše prvé oficiálne oznámenie pod jeho hlavičkou. Z celého srdca som tak rád, že oznamujem túto hru cez kampaň Fig, teda vydavateľom novej generácie.

Táto hra bude obsahovať ducha môjho Deadly Premonition a reprezentovať to naj precíznejšie čo som doteraz vytvoril, ale zároveň bude tiež predstavovať úplne nový štýl hrania. Je to tajomná hra založená na základoch RPG každodenného života. Som presvedčený o tom, že najšťastnejšie mesto na svete a jeho najzábavnejší obyvatelia budú schopný vás uchopiť a vtiahnuť do svojho prostredia.

Podporte už čoskoro prosím The Good Life a pomôžte nám priniesť túto hru do úspešného konca. Som si istý, že táto hra prinesie spokojnosť pre mnohých ľudí! "

Klik pro zvětšení (Swery ohlasuje hru s názvom The Good Life, čaká ju Fig kampaň)

Z citácie k promo materiálom samozrejme nebudete nejako viac múdrejší, takže sa to skúsim troška viac zaostriť. Hra je umiestnená v takzvanom "najšťastnejšom meste na svete" vo vidieckom Anglicku za tabulou Rainy Woods. Fotografka z New Yorku Naomi je pracovne vyslaná do tejto oblasti, aby behom svojho pobytu odhalila veľké a bizarné tajomstvo tamojších obyvateľov. Tí sa v noci totižto menia na mačky, ale nikto z nich si to vôbec neuvedomuje, akonáhle sa ráno objaví slnko, opäť sa menia do svojej ľudskej podoby. Napriek tomu sa zdá, že všetci sú skutočne šťastní. Naomi má za úlohu zistiť, čo sa to v meste deje. Sama sa stáva mačkou a tak môže pátrať po stopách prapodivných udalostí. Mesto je v noci veľmi odlišné, pretože niektoré chodníky, strechy a podkrovia majú k dispozícii len mačkovité šelmy.

Zatiaľ teda toľko a viac už pri spustení kampane. Kto očakával niečo na štýl D4 alebo Deadly Premonition sa asi teraz dosť sklamane pozerá na túto novinku ale treba si uvedomiť, že Swery nikdy nerobil identické hry a The Good Life je toho príkladom.


DALŠÍ

CGwillWin