Novinky z E3 o chystaném God of War

Novinky z E3 o chystaném God of War
22:31, 14.06.2017

Hráči milující své PS4, hráči, kteří milovali své PS3 a hráči, kteří milovali své PS2, popřípadě PSP, už pár let ohryzávají své Dualshocky, doufajíce v nový God of War. Na loňské E3 se těmto hráčům poštěstilo, a dostali hned ze startu slušně obsáhlý gameplay trailer. Ten přinesl vlnu satisfakce – přestože Kratos už nemorduje řecké božstvo po hromadách (tedy ne, že by mu moc těch bohů na mordování zbylo), těch severských přeci jen také pár je – a proč s sebou nevzít i synka, že ano. A přesně tam, do domova Thora, Odina nebo Lokiho našeho vousatého plešatého řezníka zavedla cesta v chystaném rebootu God of War. Pokud vám loňský gameplay trailer ušel, tady ho máte:

Letošní E3 však poodhrnula další kousek pláště zahalujícího nový díl. A že to byl pořádný kousek. Letošní trailer nebyl sice tak emotivní a ukecaný jako ten loňský, ale viděli jsme spoustu nového. Nešlo až tolik a přímý gameplay, jako spíše o sestřih momentů z hraní a cinematiců, které dohromady napumpovaly moje žíly dávkou božstvo vyhlazujícího adrenalinu, a pevně doufám, že ty vaše taky. Zde se můžete mrknout.

Datum vydání přesně zatím neznáme, ale bylo nám přiblíženo na začátek roku 2018. A jen tak mimochodem, jsem jediný, komu ta obří příšera připomíná Frampta z Dark Souls..?

DALŠÍ

CGwillWin