Twitch se výrazně mění...na Facebook

Twitch se výrazně mění...na Facebook
08:12, 07.03.2017

Nejoblíbenější streamovací služba Twitch připravila výrazný redesign svého prostředí. Ten se jmenuje Twitch Pulse a vypadá, inu vypadá jako běžná "tajmlajna" z Facebooku nebo Twitteru. Vaši oblíbení streameři budou moci psát posty, vykousávat vtipné klipy ze svých streamů, dělat gify. Vy vedle toho budete moci "lajkovat", komentovat a sdílet. Zní to povědomě? Ano bohužel je.

Nekonečný růst každé služby zapříčiňuje, že se neustále mění a rozšiřují svůj záběr. Dříve nebo později získá každá druhá svůj messenger. Jakoby někdo potřeboval hlídat patnáctou službu, kde mu může přijít zpráva. To už Twitch má. Je tedy na řadě - přidáme Timeline. A rázem ze služby, která mi imponovala tím, že vypadá jinak. Je generická sociální síť, zaměnitelná se vším ostatním, co je na internetu k vidění.

Klik pro zvětšení (Twitch se výrazně mění...na Facebook)

Že to postrádá jakoukoliv kreativitu, je můj subjektivní pocit. Ale jdou s tím ruku v ruce další věci. Aktuálně budou příspěvky řazené chronologicky, ale Twitch má v plánu zavést řazení dle "relevance". Což není nic jiného, než další ovlivňování toho, co máte vidět a od koho to máte vidět. Nejlépe tak, aby těm co platí, se peníze hezky vracely. A samozřejmě další překážka jak odstartovat od nuly někam výše, ale těch už je dneska mnohem více. Ode dneška se změna začne postupně objevovat uživatelům s tím, že do týdne by měla být úplně na všech uživatelských účtech. Co na to říkáte? Také jste skeptičtí jako já, nebo je to přesně to pro vás?

Introducing Pulse from Twitch on Vimeo.


DALŠÍ

CGwillWin