Mafia III dostane trojici příběhových DLC

Mafia III dostane trojici příběhových DLC
18:15, 05.02.2017

Vydavatelství 2K Games představilo podrobné informace o zbývajících přídavcích pro třetí Mafii. První vlnu čtyř bezplatných DLC už máme za sebou. Do hry přibyly nové zbraně, oblečení nebo možnost upravovat si auta. Teď přichází na řadu placená příběhová rozšíření.

První z nich nazvané Faster Baby, se objeví již na konci března. Lincoln v něm spojí síly se spolubojovnicí Roxy Laveauovou a pustí se po stopách zkorumpovaného šerifa, který na předměstí New Bordeaux terorizuje aktivisty bojující za lidská práva. Máme se připravit na rychlá auta, dramatické honičky, velkolepé kaskadérské kousky a úplně novou lokaci.

Ve druhém přídavku Stones Unturned se Lincoln společně s agentem CIA Johnem Donovanem pokusí urovnat krevní mstu, která sahá až do válkou zmítaných džunglí Vietnamu. Stones Unturned vyjde v květnu a není vyloučeno, že se v něm podíváme právě do Vietnamu.

Celý příběh Mafie III se uzavře v červenci s DLC Sign of the Times, ve kterém se pokusíme zničit kult stojící za sérií rituálních vražd. Všechna tři rozšíření by měla přinést hutný, lineární příběh a nové lokace.

Klik pro zvětšení (Mafia III dostane trojici příběhových DLC)


DALŠÍ

CGwillWin