The Elder Scrolls Online: Morrowind výjde v júni

The Elder Scrolls Online: Morrowind výjde v júni
14:54, 01.02.2017

Bethesda prináša svojim priaznivcom novú expanziu do Elder Scrolls Online. Hráči sa môžu tešiť na nové lokality, PvP módy, class, dungeon a mnoho ďalšieho. Morrowindu sa dočkáme už 6. Júna 2017.

Morrowind má byť najväčšia expanzia od samotného vydania tejto MMORPG. Prinesie nový class s názvom The Warden, ktorý bude ovládať prírodnú mágiu ako aj nového spoločníka - Bojového Medveďa. Nový PvP mód s názvom Battlegrounds, kde sa bitiek môže účastniť 12 hráčov (4v4v4), množstvo questov v úplne novej lokalite Vvardenfell, či nový dungeon pre 12 hráčov.

The Elder Scrolls Online: Morrowind bude obsahovať základnú hru The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, ako aj nové rozšírenie s cenovkou približne 60 dolárov. Samozrejme, pre už existujúcich hráčov bude táto expanzia dostupná samostatne za približne 40 dolárov. Bethesda však nenechala v štychu ani zberateľov a v digitálnej zberateľskej edícii môžeme nájsť obrneného koňa, sivého bojového medveďa, zopár nových emotov, či vylepšenia Morag Tong. Vo fyzickej zberateľskej edícii nám k tomu všetkému pribalia mapu, sošku, či ilustrovaný denník.

Klik pro zvětšení (The Elder Scrolls Online: Morrowind výjde v júni )

DALŠÍ

CGwillWin