Pillars of Eternity II: Deadfire štartuje kampaň

Pillars of Eternity II: Deadfire štartuje kampaň
08:58, 27.01.2017

Minulý týždeň to celé začalo nenápadným obrázkom na twitter účet spoločnosti Obsidian Entertainment a dnes už je jasné, že náš odhad bol reálny. Obsidian skutočne pracuje na druhej časti značky Pillars of Eternity, ktorá dostane podtitul Deadfire a je vo vývoji pre PC. Potrebuje však pomoc investorov aj hráčov ako takých. Svoju kampaň aktuálne vývojári odštartovali cez konkurenciu pre Kickstarter, ktorú stelesňuje server FIG. Tam je možnosť priamych vkladov bez limitu, čím sa hráči stávajú v podstate obchodnými partnermi pre vývojárov a ak je hra vo finále úspešná, putuje im na konto podiel zo zisku, v závislosti od vloženej sumy samozrejme.

Dej nás zanesie do udalostí okolo nečakaného znovuzrodenia božstva menom Eothas. Ten si nájde prastarú telesnú schránku v podobe pochovaného titána a rozpúta sa hotové peklo. Mapa hry bude poskladaná do akýchsi ostrovov vo veľkom počte, ktoré sa stanú živnou pôdou pre prepracované RPG mechaniky. O nich sa ostatne píše aj v tlačovej správe, ktorú som vám prepísal nižšie do konkrétnych bodov.

  • Svet má dýchať vlastným životom a jeho obyvatelia budú súčasťou komplexného správania sa. Budú chodiť do práce, do hostincov, na záchod atď.
  • Dej vás bude vodiť hore dole okolo spomínaných ostrovov Deadfire tak aby ste mohli okrem hlavnej dejovej linky, plniť aj postranné úlohy. Bude toho dosť.
  • Vami vykonané rozhodnutia v prvej časti Pillars of Eternity sa teraz môžu ďalej rozvíjať.
  • Nachystajte sa na prepracované počasie. Silný dážď bude bičovať polia a vietor rozkýve každý predmet v okolí.

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin