We Happy Few sa pripomína video denníkom

We Happy Few sa pripomína video denníkom
11:48, 19.01.2017

Vývojári zo spoločnosti Compulsion Games minulý rok hodili cez early access do éteru survival FPS akciu menom We Happy Few a svojho času sa jednalo o najzaujímavejšie dielo indie scény na Xbox One či PC. Kto teda investoval do nedokončenej hry, napomáha autorom ich dielo doviesť do finálneho štádia (to by malo nastať tento rok) a zároveň tak vylepšuje víziu, ktorá autorom skrsla v hlave už dávno pred samotným ohlásením. Dnešný video denník je toho ostatne dôkazom, keďže nám predostiera tri špecifické postupy ako We Happy Few bude možné hrať.

  • Cesta menom Explorers nebude nútiť nikoho do prehnaných survival prvkov. Hráči sa tak môžu plne sústrediť na samotný príbeh, a hľadanie potravy či vody na prežitie nemusia brať ako bernú mincu celého konceptu. Tento režim rovnako oslobodí každého od náročných bojových súbojov.
  • Druhá strana mince hrateľnosti sa skrýva pod označením Adventurers. Ako už jej názov napovedá, hráčom sa dostane vyvážaného dobrodružstva a skrátene povedané, dostane z každého rožku trošku. Pri tomto štýle hrania sa môžete ale aj nemusíte sústrediť na príbeh. Budete musieť vyvinúť snahu o prežitie a teda hľadať zdroje obživy a okrem jedla, absolvovať aj nejaký ten náročnejší súboj. Práve toto nastavenie je asi najviac podobné tomu súčasnému z preview verzie v early access.
  • No a do tretice, ako už tušíte, je možnosť siahnuť po voľbe s jasným pomenovaním Survivors. Tu je nutné pristupovať k prvkom prežitia s poctivou snahou a kto nebude jesť a piť, okamžite nato doplatí. Náročnosť je vysoká, súperi sú inteligentný a ich zdolanie je otázka taktiky a pripravenosti.
  • We Happy Few ponúkne veľké množstvo podružných nastavení tak aby vám hra plne vyšla v ústrety a autori, sa práve po tejto stránke snažia ich dielo doviesť do dokonalosti. Preview verzia má však od nej stále ďaleko a tak miesto toho aby sme tu mlátili prázdnu PR slamu, radšej necháme vývojárov robiť svoju robotu a potešíme sa avizovaným video denníkom.


    DALŠÍ
    
    CGwillWin