Další beta Halo Wars 2 a nový mód v ní

Další beta Halo Wars 2 a nový mód v ní
21:59, 11.01.2017

Celá druhá betaverze Halo Wars 2, kterou dostaneme možnost zahrát ještě tento měsíc - 20. ledna/januára, se bude točit kolem nového módu. Blitz jak zní jeho název je něco úplně nového v sérii a také mezi klasickými RTS strategiemi. No toť k tomu marketingovému vyjádření. Z mého obezřetného pohledu je to mód, který do Halo Wars 2 přináší mikrotransakce v podobě karet.

Ano v Halo 5 nebo GoW4 evidentně kartičky vynáší. A i kdyby ne, dneska jsou všude a distributoři je také všude chtějí mít. Tudíž mód Blitz se točí kolem vašeho "decku" kartiček. Ten má svého lídra a pak se skládá z různých jednotek a dalších karet. Tímto balíčkem se pokusíte porazit své nepřátele.

Blitz Beta nabídne mapu Proving Grounds a mód Blitz ve variacích 1na1, 2na2 a 3na3. Beta poběží od 20.1. do 30.1. a dostupná by měla být všem na Windows 10 a Xbox One. Celá hra vychází o měsíc později 21. února/februára. Čehokoliv dosáhnete v betě se do finální hry nepřenese, ale účastníci získají do plné hry dva balíčky karet zdarma. Inu uvidíme, kdyby karetní varice her a kartičky obecně nebyly úplně všude, byl bych asi natěšený více.


DALŠÍ

CGwillWin