Star Citizen cheateři dostanou perma banán bez refundu

Star Citizen cheateři dostanou perma banán bez refundu
06:32, 10.01.2017

Jak jste si možná všimli, Star Citizen se dočkal změn několika razatních změn s příchodem alpha 2.6. Ve většině případů se jednalo o znatelně pozitivní změny, jak po vizuální stránce, tak i hratelnosti. Ovšem vyskytla se i jistá nepříjemnost, spojená s FPS modulem. Nám všem dobře známé cheatování.

CGI zaznamenalo několik reportů o cheatování a vzhledem k jejich politice nulové tolerance, si daní hráči vysloužili permanentní ban a k tomu bez možnosti vrácení peněz za hru. To je skvělá zpráva ne? Má to ovšem jeden háček.

Jelikož jse Star Citizen stále alphou a nový FPS modul byl teprve nedávno vydán, neexistuje zde žádná ochrana proti cheaterům. Pokud se vám tedy zdá, že někdo cheatuje, musíte nejen daného jedince nahlásit, ale také poskytnout průkazný videozáznam. To je trochu komplikované, jelikož zdaleka ne všichni permanentně nahrávají své gameplaye. Trochu nepohodlné řešení, ale CGI dodalo ve svém prohlášení, že tento proaktivní přístup od vyžadovaný od hráčů v kombinaci s interními nástroji značně pomůže vylepšit budoucí anti-cheatingovou ochranu, která je jejich prioritou.


DALŠÍ

CGwillWin