Prodeje Mafie III jdou dobře, hájí situaci Take-Two

Prodeje Mafie III jdou dobře, hájí situaci Take-Two
14:41, 03.11.2016

Před několika dny jsme vás informovali o tom, že prodeje třetí Mafie jsou zatím extrémně slabé. Jednalo se však o nepotvrzenou informaci, bez vyjádření vývojářů či vydavatele. Vše pocházelo z dopisu rozhněvaného bývalého zaměstnance 2K.

K situaci se nyní vyjádřilo Take-Two, a to tvrdí, že prodeje jsou velice dobré. Mafia III se pro Take-Two stala nejrychleji prodávaným titulem společnosti, čímž předčila například sérii Borderlands nebo BioShock. Za první týden se podle všeho do světa dostalo na 4,5 miliónů kopií hry. Zde se však musíme pozastavit, neboť Take-Two sečetlo hlavně kopie hry, které byly odeslány distributorům na sklad (tedy nikoliv následný prodej) a které byly pořízeny digitálně. Počet prodaných fyzických kopií je stále neznámý.



Co se recenzí týče, Take-Two samozřejmě očekávalo trochu vyšší čísla, ale i tak je s nimi spokojeno. Přestože se často ukazuje na zápory hry, Mafia III i tak sklidila poměrně úspěch, hlavně za příběh. "Recenze bereme takové, jaké jsou. Netasíme proti nim, ale myslím si, že i tak jsme dosáhli vysokého čísla pozitivních recenzí," okomentoval situaci generální ředitel Take-Two.

DALŠÍ

CGwillWin