Bude sa ďalšie Call Of Duty odohrávať vo Vietname?

Bude sa ďalšie Call Of Duty odohrávať vo Vietname?
14:39, 14.10.2016

Podľa zatiaľ nepotvrdených informácií webu Fraghero sa budúcoročné Call Of Duty môže odohrávať v prostredí konflitku USA a Vietnamu zo šesťdesiatych a sedemdesiatych rokov minulého storočia.

Tejto informácii nasvedčuje fakt že herné štúdio Sledgehammer games, podieľajúce sa na vývoji predošlých hier Call Of Duty opäť púšťa do práce a spolu s Activision si uvedomuje nepríjemný feedback od hráčov k predstaveniu zatiaľ poslednej časti série Infinite Warfare.

Sledgehammer games, štúdio ktoré stojí za sériou Dead Space, Call Of Duty : Modern Warfare 3 a Call Of Duty : Advanced Warfare tiež vyvíjalo third-person strieľačku s názvom Call Of Duty : Fog of War odohrávajúcu sa v Laose. Projekt bol však zastavený a neskôr aj zrušený, keďže Activision prišlo o časť tímu Infinity Ward a potrebovalo doplniť ľudí, práve z tímu Sledgehammer. No však teraz, keď je zrejmé, že sú hráči lietaním, behaním po stenách a modernými zbraňami unavený, má štúdio Sledgehammer príležitosť svoj predošlý projekt dokončiť.

Dočkáme sa teda nového Call Of Duty v prostredí Vietnamského pralesa?


DALŠÍ

CGwillWin