akce
Koncert Legend of Zelda v Praze zrušen!

Koncert Legend of Zelda v Praze zrušen!
09:05, 24.08.2016

V dubnu jsme vás informovali o příjezdu velice oblíbené a povedené akce, kde je v hlavní roli hudba ze série Legend of Zelda. Akce The Legend of Zelda Symphony of the Goddesses obráží celý svět už od roku 2012 a mnoho českých fanoušků už kvůli ní cestovalo i za hranice. Toto byla první a zatím jediná příležitost tuto věc slyšet na naší půdě ve velmi dobře ozvučeném Fóru Karlín.

No a podle dnešního emailu, který jsem obdržel ji neprožijeme. Ve zprávě od společnosti Ticketpro a.s. stojí pouze informace, že pořadatel akci zrušil a obsahuje postup jak získat své peníze zpět. Všichni jež zakoupili vstupenky pravděpodobně stejný text najdou ve svých schránkách.

Dobrý den,

Obdrželi jsme zprávu od pořadatele akce, že se ruší koncert The Legend Of Zelda dne 23.10.2016. Vstupenky je možné vrátit na prodejním místě, kde byly zakoupeny. V případě doručení poštou je můžete vrátit v naší centrále Ticketpro Rokoko na Václavském náměstí 38, Praha 1 nebo je zašlete na naší adresu - Ticketpro a.s., Počernická 96, 108 00, Praha 10. Pokud byly vstupenky zakoupeny bankovním převodem uveďte číslo účtu, na který vám peníze vrátíme. V případě platby kartou, budou peníze vráceny zpět na účet přes platební bránu.

V případě nákupu E-ticketu či M-ticketu (vstupenky, kterou si sami vytisknete či obdržíte na mobilní telefon) nám stačí e-mailem zaslat číslo objednávky. V ostatních případěch je vždy vyžadován originál vstupenky.



DALŠÍ

CGwillWin