Basket od 2k bude opět nářez

Basket od 2k bude opět nářez
20:51, 22.08.2016

Prázdniny se blíží ke svému konci. To značí krom startu školního roku, také odstartování mnohých sportovních lig. A samozřejmě i příchodem virtuálních simulátorů těchto sportovních odvětví. A pojďme si říci pár drobností o novém ročníků NBA 2k17, které se na pulty obchodů dostane 20. záři.



Asi už jste v minulé novince zaznamenali, že za předobjednání obdržíte jako bonus Dream Team (tým USA z LOH v Barcelóně 1992). Krom tohoto legendárního národního týmu ve hře bude k dispozici současným výběr basketbalistů USA z Ria a Australský národní tým.

Tváří standardní edice NBA 2k17 se stal Paul George z Indiany Pacers a na přebalu legendární edice je fenomenální Kobe Bean Bryant. Zajímavostí je, že ne všechny regiony obdrží v obchodech právě tyto super star NBA. Ku příkaldu ve Španělsku si NBA 2k17 odnesete domu společně s Pauem Gasem na přebalu hry nebo v Itálii na obalu hry je Danilo Gallinari. Škoda, že u nás není obalu není třeba Tomáš Satoranský, Jiří Welsch nebo Jan Veselý.

Klik pro zvětšení (Basket od 2k bude opět nářez)

Další novinka se netýká samotné NBA, ale Euroligy. Díky jinému mechanizmu rozlosování a nasazování týmů se letos vůbec poprvé povede do NBA 2k17 zakomponovat týmy aktuálního ročníku Euroligy nikoliv předešlého (jak bývalo v dřívějších ročnících).

I když už loňský ročník byl po technické a prezentační stránce téměř dokonalý, vývojáři nechtějí usnout na vavřínech. Po grafické stránce přepracovali reflektory a nasvícení palubovek pro každou arénu speciálně. Pak jsou tu úpravy týkající se samotné hratelnosti. Nejvíce vývojáře tíží odskoky míče, které byly téměř vždy zachyceny obránci (resp. téměř vždy byly zachyceny), takže tento element chtějí přiblížit reálu. Dále se zaměřili na souboje o míč, odskoky hráčů při střelbě a spousty dalších drobností.

DALŠÍ

CGwillWin