Zažijte svou kariéru ve Formuli 1

Zažijte svou kariéru ve Formuli 1
08:22, 05.08.2016

Jestli jedna věc byla loňským (a prvním na nové konzole) formulím vyčítáná - byl to nedostatek obsahu. F1 2015 prostě pouze přinesli nový engine a soustředili se na čistou jízdu v F1. Nic víc, žádné kudrlinky okolo a to vadilo mnohým lidem jak z řad kritiků tak hráčů. Proto pro rok 2016 je vše jinak. Nový dil totiž nabídne podle slov Codemasters nabídne:

Nejvíce pohlcující kariéru v historii série

K tomuto vyjádření vydali nový trailer, který najdete níže. Ten se soustředí na to, že zažijete vše co se týká kolotoče Formule 1. F1 je jedna velká závodní show, skoro by člověk řekl, že to už není tolik sport (až do té doby než si zkusí zajet 60 kol na vteřinu stejných). A přesně to chtějí Codemasters dodat i nám hráčům. Kariérní mód nabídne možnost hrát kariéru o délce deseti let.

Kolik v ní získáte titulů? Jaký tým vyberete? Kdo bude váš týmový kolega? To je vše jen na vás. Když skočíte rovnou do špičkového týmu, tak bude mít velké požadavky. Můžete začít třeba ve středu pole, v ambiciózním, ale při zemi se držícím Haasu. Nebo konečně ukážete Alonsovi, že s tou McLaren Hondou jde závodit? Možností je spousta a vy si k tomu vytvoříte svou postavu a zvolíte svůj design helmy.

Nově bude možnost startu čistě manuálního a to i včetně zaváděcího kola, kde bude třeba dobře zahřát gumy. Dokonce bude možnost i manuálně řídit auto do Pit Lane, kde je vždy zásadní zabrzdit včas před bílou čárou, ale zase ne brzo, protože každá vteřina se počítá. Jak se zachováte při Safety Caru nebo Virtual Safety Caru, to také budete moci ovlivnit. Mimo závodění samozřejmě bude rušno v Paddocku a zázemí. S inženýry budete vymýšlet vylepšení a získávat je v testovacích jízdách. Podle všeho Codemasters moc dobře sledují co dělá F1 aktuální F1 a působí to nadějně.

Ještě zmíním, že pro Multiplayer přibude nový mód šampionátu, kdy s dalšími 21 hráči si projedete celou sezonu F1. Teď jen mít těch 21 rozumných závodních kamarádů a jde se nato. F1 2016 vychází 19. srpna/augusta na PS4, XONE a PC.


DALŠÍ

CGwillWin