rozhovor
Představení nové LoL sekce Teamu Universe

Představení nové LoL sekce Teamu Universe
Představení nové LoL sekce Teamu Universe
19:30, 20.03.2016

V poslední době se udála spousta změň, co se České a Slovenské eSport scény týče. Jeden z nejsilnějších článků CSGO sekce eSuby, David "Kaparzo" Lacina odešel z organizace, CSGO sestava nEophyte pod vedením Tomáše "barb1" Hrádka přešla pod organizaci eXtatus, LoL sekce týmu Dark Tigers ožila, nicméně dneska se zaměříme na organizaci Universe a konkrétně na její League Of Legends sekci. Jak už je v českých týmech poměrně zvykem, ani Team Universe se nevyhnul změnám v sestavě, nebo spíše změnou celé sestavy. Nedávno organizace rozpustila svou LoL sekci z důvodu (ne)výkonů, které tým podával.

Naštěstí náhrada přišla vcelku brzy a můžeme v tomto týmu uvítat novou LoL sekci v čele s Jakubem "KuBiK" Deákem, kterého můžete, podobně jako celou sestavu, znát z týmu Majestic Lions. Kromě Majestic Lions jste mohli některé hráče vidět pod organizací Gunrunners. Obě organizace rozhodně patří mezi známější, co se tuzemské scény týče, z čehož se dá také vydedukovat to, že by mohlo jít o vcelku ambiciózní a talentovanou pětici. Pro více informací jsem si pozval právě kapitána týmu Jakuba "KuBiK" Deáka na menší rozhovor, ve kterém byste se měli dozvědět více.

Autor rozhovoru: Jakub Klajn

Klik pro zvětšení (Představení nové LoL sekce Teamu Universe )

"Ahoj KuBiKu! Zaprvé bych se tě chtěl zeptat, jak dlouho spolu hrajete? Sehráváte se , nebo spolu hrajete už delší dobu, ale teprve nyní se z toho stala oficiální věc?"

"Hrajeme spolu už něco kolem 1 měsíce. Dříve jsme hráli pod organizací Majestic Lions, ale kvůli neshodám s majitelem jsme odešli."

"Takže už spolu máte něco nahráno. A jak spolu vycházíte, nejsou někdy neshody mezi samotnými hráči?"

"Žádné neshody nejsou, jsme skvělá parta pěti lidí, co sedí u pc a hrajou spolu League of Legends."

"Co plánujete v nejbližší době? Jsou tu nějaké turnaje, kterých byste se chtěli zúčastnit, nebo se teď nic neděje a snažíte se trénovat na nějakou pořádnou LAN akci?"

"Tak určitě máme v plánu hrát o víkendech nightcupy především od playzonu a topgamingu, ale také zahraniční jako třeba go4lol. Máme v plánu jet na Y-Games, ale ještě se neví, jestli to bude možné."

"Dobře. Teď bych se chtěl na něco zeptat přímo tebe. Ve svém týmu zastáváš pozici Supporta, jak se ti hraje se Zidanem? Jedná se spíše o agresivní, nebo pasivní botlane? A vaše preferované kombinace championů?"

"Se Zidanem se už známe rok a jsme velice sehraní. Nebudu říkat moc náš styl hry, ale hrajeme nejraději Threshe a Kalistu."

"Dobře, to by mělo být vše. Díky za tvůj čas, přeji to nejlepší a hodně úspěchů v nadcházejících turnajích. Je tu něco, co bys chtěl čtenářům vzkázat?"

"Já také děkuji za rozhovor a chtěl bych všem vzkázat, že Česko by se nás mělo bát, protože budeme nejlepší."
Aktuální sestava LoL sekce Teamu Universe se skládá z :

Klik pro zvětšení (Představení nové LoL sekce Teamu Universe )



CGwillWin