The Avengers: hra, co nikdy nevyšla

The Avengers: hra, co nikdy nevyšla
18:29, 30.11.2015

Spolu s prvním dílem filmového zpracování prvních Avengerů se na pulty obchodů měla přiřítit i stejnojmenná hra, která by tak svého kinematografického bratříčka doprovodila vstříc ještě větším ziskům. Hra byla avšak díky finančním problémům a pozdějšímu krachu vývojářské společnosti (THQ) zrušena, a doslova smetena ze stolu. A co jsme od téhle hry mohli čekat?

Klik pro zvětšení (The Avengers: hra, co nikdy nevyšla)

S odpovědí přišel YouTube kanál DidYouKnowGaming, který se ve spolupráci s Unseen64 dobelhal k velmi zajímavým informacím.

Vývoj hry měl započít již v roce 2010 v Brisbane (Studio Australia) a hráči měl nabídnout originální příběh plný padouchů a hrdinů z Marvel universa. Hra byla vyvíjena ve verzích pro PS3 a X360 a jako taková, putovala od vize k vizi. Prvně se mělo jednat o akci z třetí osoby. Na konec se ale přešlo k pohledu z první osoby, kde by dávala obrovský důraz na co-op.

Video níže obsahuje celou další řadu informací, náčrtů a dokonce i pracovních záběrů, dávající nám tak možnost nakouknutí za oponu tohohle ambiciózního projektu.

DALŠÍ

CGwillWin