Česká a slovenská vozidla v Armored Warfare

Česká a slovenská vozidla v Armored Warfare
13:57, 17.11.2015

Dnes, 17. Listopadu, si Česká i Slovenská republika připomínají Den boje za svobody a demokracii a Obsidian Entertainment spolu s My.com by rádi využili této příležitosti ke zveřejnění prvních informací o českých a slovenských vozidlech, která již brzy uvidíte v Armored Warfare.



Bývalé Československo bylo zbrojní velmocí s tradicí výroby obrněných vozidel starou téměř 100 let. Ačkoliv spojený stát Čechů a Slováků již neexistuje, obě nástupnické země pokračují ve vývoji svých vlastních obrněnců a ve vylepšování již existujících strojů.

Česká a slovenská vozidla budou uvedena do hry Armored Warfare jako součást třetího prodejce vozidel po boku čínských, francouzských, polských a skandinávských strojů a první zástupci se objeví již v první polovině roku 2016.

Klik pro zvětšení (Česká a slovenská vozidla v Armored Warfare)

Jeden z nich bude kolový obrněný transportér OT-65 (vyvinutý ve spolupráci s Polskem) a obrněný automobil OA-82 Jarmila II. OA-82 Jarmila II bylo průzkumné vozidlo, vyrobené jako prototyp firmou Tatra v pozdních padesátých letech a určené jako nástupce celé řady neunifikovaných starších strojů v československé armádě. Jedna z variant byla vyzbrojena dvěma bezzákluzovými děly ráže 82mm. Projekt bohužel nebyl úspěšně zakončen a role průzkumníka tak připadla maďarskému vozidlu D-442 FÚG, používanému v Československu pod názvem OT-65, které se v Armored Warfare také objeví. Československá vozidla, která budou přidána do hry v roce 2016 tedy zahrnují:

- OA-82 Jarmila II
- OT-65
- KBVP Pandur II
- BVP-M2SKCZ „Šakal“
- T-72M2 „Moderna“

Klik pro zvětšení (Česká a slovenská vozidla v Armored Warfare)

Co se týče tanku T-72M4CZ, i ten se objeví, ovšem trochu později.

DALŠÍ

CGwillWin