Špidla uvádí pokračování napínavého titulu Snomor

Špidla uvádí pokračování napínavého titulu Snomor
20:39, 12.11.2015

O prvním dílu této hry na našem webu již byla řeč a náš oblíbený vydavatel Špidla dnes na stánky doručil jeho druhé pokračování s podtitulem Následník trůnu, a to rovnou ve sběratelské edici. Opět se tak budeme moci ponořit do hutné atmosféry napínavého příběhu, ve kterém hlavní roli sehrála statečná Laura. Tu už přestaly pronásledovat noční můry, ale hrozba Snomorovy pomsty její mysl stále tíží.

Tim bere Lauru na lyže, aby ji trochu rozptýlil. Ale ani tady v horách, na samém vrcholku světa, na sebe nešťastné události nenechají dlouho čekat. Tim jedné noci jako náměsíční vyjde z domu a spadne z útesu. Nezemře, ale upadne do kómatu, tak jako kdysi Laura. Není těžké se dovtípit, že v tom i tentokrát má prsty Snomor.

Nebylo by pro Lauru jednodušší použít k probuzení manžela svojí Sílu? Dala sama sobě slib, že ji nikdy nezneužije pro své vlastní touhy, ale není toto výjimečná situace? Nemůže jen tak nečinně sedét v nemocnici a sledovat, jak Tim pomalu umírá! A tak se vydává za osobou, která před dvěma lety pomohla dostat z kómatu ji. Pomůžete Lauře i tentokrát?

Co přináší sběratelská edice?
•Bonusovou kapitolu s hraním navíc s konečným bojem o Tima
•Měnící se objekty, odměny za dobrou hru a bonusové hádanky

•Tapety, původní nákresy ze hry, soundtracky ke stažení a další

Čeká na vás pokračování napínavého příběhu. Zahubit Snomora prostě nemůže být jednoduché, takže Tim stále není v bezpečí! Snomor má jasno – když Tima nemůže mít on, tak nikdo! V další noční můře má Tim zemřít, a pokud se tak stane, pak zemře i ve skutečnosti. Vraťte se tedy ještě jednou do světa snů a zachraňte jej, dříve než bude pozdě. To vše můžete zažít jen ve Sběratelské edici!


DALŠÍ

CGwillWin