akce
PLAYSTATION ROADSHOW 2015 PŘIJÍŽDÍ DO ČECH A NA SLOVENSKO

PLAYSTATION ROADSHOW 2015 PŘIJÍŽDÍ DO ČECH A NA SLOVENSKO
16:27, 30.10.2015

Česká pobočka Sony Computer Entertainment Europe s potěšením oznamuje, že dnes zahájila svou podzimní PlayStation Roadshow 2015. Příznivci akčních stříleček si tak budou moci zahrát hru Star Wars Battlefront ještě před jejím oficiálním uvedením na trh. V Praze, Brně, Ostravě, Plzni a Bratislavě budou na stánku PlayStation připraveny také další horké novinky letošního podzimu – Uncharted: The Nathan Drake Collection, Call of Duty: Black Ops III a Assassin’s Creed Syndicate.



V neděli 1. listopadu v Obchodním centru Harfa v Praze si také oblíbení YouTubeři přijdou připravované novinky zahrát. Na všechny fanoušky čeká Pedro, MadBros, Stejk a také Shoppaholic Nikol a Gabrielle Hecl.

PlayStation Roadshow 2015 během podzimních víkendů zavítá do následujících lokalit:

  • Praha OC Harfa 30. 10. – 1. 11.
  • Brno Výstaviště 6. – 8. 11.
  • Praha CČM 13. – 15. 11.
  • Bratislava Avion 20. – 22. 11.
  • Bratislava Bory 27. – 29. 11.
  • Brno Olympia 2. – 3. 12.
  • Plzeň Tesco 4. – 6. 12.
  • Ostrava Avion Shopping Park 11. – 13. 12.


V akční střílečce Call of Duty: Black Ops III se do boje můžete pustit zcela po svém díky plně přizpůsobitelným a prověřeným zbraním, schopnostem a výbavě. Inovované režimy hry více hráčů vás vrhnou rovnou do žáru bitvy, ve které budete bojovat i proti nemrtvým zombíkům.

Epickou bitvu napříč vesmírem ve hře Star Wars Battlefront si nesmí nechat ujít žádný fanoušek PlayStation 4. Pohlcující interaktivní zážitek s nejrealističtějším obrazem ocení především skalní fanoušci filmové série Hvězdných válek. Intergalaktická bitva s ikonickými postavami světa Star Wars je určena pro všechny rytíře Jedi a jejich padawany.

Klik pro zvětšení (PLAYSTATION ROADSHOW 2015 PŘIJÍŽDÍ DO ČECH A NA SLOVENSKO)

„Těší nás, že díky úzké spolupráci s vydavateli EA Games, Ubisoft a Activision můžeme všem hráčům dát možnost vyzkoušet si ty nejlepší tituly na PlayStation 4 v rámci naší společné roadshow. Pevně věříme, že všichni hráči budou nadšeni z možnosti vyzkoušet si některé hry ještě před uvedením na trh. Je to skvělá příležitost i pro ty, co teprve přemýšlí o vstupu do světa PlayStation 4 právě o těchto Vánocích, kdy byla cena samostatné PS4 500GB snížena na pouhých 9590 Kč. “ uvádí Jakub Holý, PR a Marketing Manager PlayStation.

Více o nedělní akci s YouTubery se dozvíte na Facebookových stránkách: ZDE

Zdroj: tisková zpráva
DALŠÍ

CGwillWin