Připravte se na střet světů ve hře Mario & Luigi: Paper Jam Bros.

Připravte se na střet světů ve hře Mario & Luigi: Paper Jam Bros.
13:12, 22.10.2015

Mushroom Kingdom už 4. prosince pozná, že dva Mariové jsou lepší než jeden díky nové hře Mario & Luigi: Paper Jam Bros., která vyjde na všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS. V pátém přírustku do této populární RPG série totiž Paper Mario vyskočí ze stránek papíru a vytvoří hvězdný tým s Mario Bros. Aby tahle parta společně mohla porazit největší hrozbu, jaké kdy Mushroom Kingdom muselo čelit. Ptáte se, co je horší než Bowser? No přece dva Bowseři!

Klik pro zvětšení (Připravte se na střet světů ve hře Mario & Luigi: Paper Jam Bros.)

Když jednoho dne Luigi omylem otevře záhadnou knihu ukrytou v hradu princezny Peach, vyvalí se na něj postavičky z Paper Mario univerza a začnou dělat pořádný bugr. Hráči se tedy musí chopit instalatérského tria složeného z Luigiho, Maria a Paper Maria, porazit Bowsera a Paper Bowsera a papírové postavičky dostat zpátky do jejich světa.

Nová posila do klasického Mario Bros. dua v podobě Paper Maria znamená, že Mario a Luigi dostanou k dispozici úplně nové způsoby objevování, řešení hádanek a zašlapávání houbiček natolik pošetilých, že se tomuhle triu připletou do cesty. Hráči tak budou moci bojovat za pomoci Trio útoků nebo využít speciální schopnost Paper Maria nakopírovat sám sebe za účelem posílení svého útočného potenciálu. Náš papírový hrdina může své speciální schopnosti používat také při prozkoumávání světa, kdy se dokáže protáhnout skrze úzké škvíry, do kterých by se naši trojrozměrní bratři nikdy nenacpali.

Klik pro zvětšení (Připravte se na střet světů ve hře Mario & Luigi: Paper Jam Bros.)

Hra Mario & Luigi: Paper Jam Bros. Bude zároveň obsahovat takzvané Paper Craft Battles, ve kterých budou hráči bojovat s Bowserovou armádou za pomoci tance! Naši hrdinové se tak v rytmických bitvách budou snažit nabít vlastní obrovské papírové výtvory a s jejich pomocí porazit šampióny zlouna Bowsera.

Zabraňte roztrhání Mushroom Kingdom se hrou Mario & Luigi: Paper Jam Bros., která v Evropě vychází pro všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS už 4. prosince.


DALŠÍ

CGwillWin