Máte rádi drony? Zde je pro vás malý tip

Máte rádi drony? Zde je pro vás malý tip
20:56, 09.10.2015

Je čas na menší změnu. Proto tato novinka překvapivě nebude věnována videohře, ale odvětví, které i přes jisté odlišnosti přece jen s herním průmyslem tak trochu souvisí. O to více poté i s naším webem, jelikož se jedná o projekt, který se podařil dotáhnout k dokonalosti našim východním sousedům.

Řeč bude o vcelku netradiční společenské hře, v jejíž hlavní roli se představí až šestice létajících mini dronů. Na hráče čeká mnoho rozličných aktivit od střílení přes závodění až po překonávání překážek. Ke hře stačí pouze herní balíček a smartphone, na kterém bude nainstalována aplikace k ovládání dronů.

Klik pro zvětšení (Máte rádi drony? Zde je pro vás malý tip)

Každý dron má zabudované infračervené dělo a snímač, který registruje zasažení dronu. Hráčí střílí neviditelnými paprsky a drony jsou ovládány velmi jednoduše pomocí aplikace ve smartphonu nebo tabletu. K dispozici je několik herních módů. Například získat vlajku soupeře, závodit přes překážky nebo duel. Před každou hrou je možné zkontrolovat si pomocí aplikace dron, zbraně i informace o závodě, po ukončení hry je samozřejmě zobrazeno umístění ve hře.

Jedná se o skutečně pokrokovou myšlenku, kterou se slovenskému týmu daří realizovat a my jim v jejich dalším počínání samozřejmě držíme palce. Více o celém projektu se dočtete na oficiální stránce Drone'n'Base.

DALŠÍ

CGwillWin