akce
soutěž
Prídte si s nami zahrat na FOR GAMES 2015!

Prídte si s nami zahrat na FOR GAMES 2015!
Prídte si s nami zahrat na FOR GAMES 2015!
19:19, 30.09.2015

Áno, je to skutočne tak, môžete sa s nami stretnúť na pražskom veletrhu FOR GAMES 2015, ktorý sa uskutoční od 8. do 11. októbra (říjen). No a kdeže nás presne nájdete? Ak ste fanúšikovia Nintenda a hlavne najnovšieho prírastku do Mário rodiny, určite budete potešení.



Vďaka českému distribútorovi Conquest Entertainment sme dostali príležitosť prezentovať priamo v Nintendo stagi vlastný Super Mario Maker level, ktorý si pre vás pripravil pravdepodobne najväčší fanúšik Nintenda, ktorého poznám - Filip Voržáček. Preto neváhajte a navštívte dňa 10. októbra (říjen) v sobotu okolo 10:00 Nintendo stage a pokorte Filipov level.

Klik pro zvětšení (Prídte si s nami zahrat na FOR GAMES 2015!)

Aby ste boli na nás pripravení, máte možnosť si level vyskúšať vopred a prísť nám ukázať svoje schopnosti. Stačí si len v hre Super Mario Maker vyhľadať náš level a začať trénovať - CZECHgamer.com-FOR GAMES (DDBE-0000-006F-73CC).

Tešíme sa na vás a na vaše reakcie a ako bonus budete mať príležitosť zoznámiť sa so samotným Filipom a samozrejme s mojou maličkosťou.

Klik pro zvětšení (Prídte si s nami zahrat na FOR GAMES 2015!)

Ak by ste neboli práve fanúšikmi Mária verte, že aj na vás Nintendo myslí a prinesie zo sebou ďalšie skvelé tituly. Čo konkrétne si pre vás Nintendo pripravuje si môžete prečítať TU. Neváhajte a prídite nás navštíviť budeme radi.


CGwillWin