Tri Force Heroes se blíží

Tri Force Heroes se blíží
15:15, 29.09.2015

Zformujte legendární trio se svými přáteli a společně se poperte s nástrahami hry The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, která už 23. října dorazí na všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS. Připravte se řešit zapeklité hádanky jako tým a oblékejte svého Linka do oblečků zlepšujících jeho vlastnosti.

V království Hytopia, módou posedlou říší s těmi nejlepšími krejčími, uvrhla zlá čarodějnice tajemnou kletbu na princeznu Stylu a v království propukl chaos. Poddaní volají po návratu legendárního tria “Totem Heroes” a král Tuft nabídl unikátní odměnu pro kohokoliv, kdo by dokázal kletbu zlomit. Vydejte se s vašimi přáteli na lov čarodějnice do Drablands a nastolte stylovost (jo a taky mír) v zemi.

Vydejte se - sami nebo za doprovodu dvou dalších dalších hráčů - na dobrodružství do Drablands a odhalte tajemství kletby uvalené na princeznu království Hytopia!

Spojte se online nebo skrze lokální multiplayer s dvěma dalšími hrdiny a řešte kooperativní hádanky v rozličných prostředích od aktivního vulkánu až po ledové jeskyně. Postupujte jako tým, staňte se mistry daných lokací, odemkněte speciální výzvy a získejte speciální vzácné odměny. Pro komunikaci se svým týmem můžete používat ve hře zabudovaný systém jednoduchých zpráv jako je požádání o pomoc nebo vytvoření totemu. Právě totem pak představuje novou herní mechaniku umožňující hráčům řešit hádanky, bojovat s nepřáteli a dosahovat jinak nepřístupných lokací za pomoci doslovného lezení si na záda.

Klik pro zvětšení (Tri Force Heroes se blíží)

No a pokud se budete chtít vypravit do Drablands sólo, dostanete k dispozici dvojici Linkových figurín. Ty se na váš rozkaz probudí k životu a budou plnit vaše pokyny. Ovládat můžete vždy pouze jednu figurínu v daný okamžik, ale díky funkci Download Play můžete do své družiny vždycky naverbovat přátele vlastnící některé zařízení z rodiny Nintendo 3DS, a to i v případě, že nedisponují vlastní kopii hry.

ŘEŠTĚ ZAPEKLITÉ HÁDANKY A PŘEŽIJTE NÁSTRAHY RŮZNORODÝCH DUNGEONŮ PO BOKU VAŠICH PŘÁTEL VE HŘE THE LEGEND OF ZELDA: TRI FORCE HEROES UŽ 23. ŘÍJNA NA ZAŘÍZENÍ Z RODINY NINTENDO 3DS

Ve stylu módního království Hytopia pak můžete na svých výpravách sbírat nejrůznější materiály a v obchodě Madame Couture si z nich nechat ušít nové oblečky, které dají vašemu Linkovi nové speciální schopnosti. Fanoušci série The Legend of Zelda jistě poznají některé kousky jako je kupříkladu Goron Garb umožňující přežít v lávě nebo třeba Zora Costume zvyšující rychlost plavání. Sesbírat můžete celkem 36 oblečků a bude pouze na vás, jaký herní styl pro každou ze 32 místních úrovní zvolíte.

No a pokud budete chtít sdílet vaše hrdinské skutky a týmové úspěchy s ostatními, stačí si k postavě Photo Bro spravující místní herní Miiverse galerii zajít pro foťák a zaznamenat své putování napříč Drablands. Posíláním těchto fotek na Miiverse můžete dokonce odemknout speciální známky pro každý z vašich oblečků ve hře a s jejich pomocí vytvořit vlastní unikátní výtvory.

Vyražte s vašimi dvěma nejdobrodružnějšími přáteli na dobrodružství do království Hytopia ve hře The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, která vychází již 23. října pro všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS. Ochutnávka toho, co vás bude čekat na pultech obchodů je k dispozici v rozšířeném traileru.


DALŠÍ

CGwillWin