Borderlands mieri na plátna kín

Borderlands mieri na plátna kín
22:14, 28.08.2015

Aspoň tak to vyzerá podľa vyjadrenia spoločnosti Lions Gate Entertainment, ktoré by ju chcelo adaptovať. Pravda, vzhľadom ku kvalite filmových adaptácií videohier nie je dôvod na predčasnú radosť, ale táto značka skrýva určite väčší potenciál ako adaptácie Tetrisu, či Minecraftu.

Borderlands je sci-fi FPS s RPG prvkami a popularity tohoto sveta sa chytilo aj štúdio Telltale Games, ktoré dalo za vznik epizodickej sérii Tales from the Borderlands, tentokrát štylizovanej do podoby interaktívneho filmu.

Otázkou je ako by táto komiksovo ladená záležitosť vyzerala vo filmovej podobe, ale snáď v tom majú producenti Avi Arad a jeho syn Ari Arad jasno. Obaja majú za sebou úspechy aj neúspechy, ale určite nejde o neznáme mená. Avi Arad do roku 2006 priamo pôsobil v spoločnosti Marvel Entertainment a to na viacerých pozíciách, pričom sa producentsky podieľal na mnohých zaujímavých projektoch z dielne Marvelu. Za zmienku stojí, že sa plánuje podieľať aj na viacerých ďalších videoherných adaptáciách, ako napríklad Uncharted. Uvidíme ako to nakoniec dopadne, zatiaľ však prevláda zvedavosť.

DALŠÍ

CGwillWin