Games with Gold pro Září

Games with Gold pro Září
18:26, 25.08.2015

Srpen se nám už pomalu ale jistě chýlí ke svému konci, teplo nám mizí, za okny déšť a byť meteorologové hlasí ještě výjimečná tropická vedra, blíží se nám zima. To je období, kdy je hráčská komunita nejvíce aktivní a trvale přikovaná ke svým herním křeslům a gaučům. No a protože je ten konec srpna, tak se nám už na internetu objevují spekulace, nebo vlastně ani ne spekulace, ale rovnou zprávy, co se objeví v září v nabídce naší oblíbené služby Games With Gold.

Ještě než se dostaneme k hlavní bombě nabídky, tak nám ze začátku měsíc Microsoft přinese novou plošinovku The Deer God, kde se vžijete do role jelena a budete si vesele hopsat lesem až do kýženého konce hry. No? Nezní to... divně? Divné to je, ale nechme se překvapit.

Square Enix se jisto jistě okotil, protože opět se v nabídce objevila hra od tohoto vydavatele. Tentokrát rovnou pro Xbox One, a to Tomb Raider v definitivní edici, takže, kdo neměl šanci zahrát si tu, co byla v Xbox 360 nabídce před pár měsíci, má šanci teď rovnou se všemi DLC a ve vylepšené grafice.

Na Xbox 360 pak máme možnost zahrát si jednu z posledních pecek Cryteku – Crysis 3, která byla mimochodem skvělá a mulťák do dnes občas zapneme, takže doporučujeme v druhé polovině září dát stahovat., protože v té první najdete Battlestations. Jednu z podceňovaných válečných her, která si svou slávu očividně vydobývá pomocí všech druhoválečných strojů až teď. Pro milovníky taktických, válečných her dárek ještě daleko před Vánoci!

DALŠÍ

CGwillWin