Gears a Gears zdarma

Gears a Gears zdarma
07:56, 04.08.2015

Microsoft oznámil, že k novému remasteru prvního dílu Gears of War tedy Ultimate Edition dostanete všechny předchozí díly zdarma. Od data vydání až do konce roku poběží tato akce. Dostupné díly zdarma budou tedy originální Gears of War, Gears of War 2, Gears of War 3 a Gears of War: Judgment to vše skrz zpětnou kompatibilitu, kterou MS spustí někdy na podzim letošního roku a tituly budou postupně přibývat.

Takže stačí si pořídit nový remaster prního dílu, nebo podle vyjádření Roda Fersussona na Twitteru, tak stačí pouze hrát Ultimate edici na Xbox LIVE ve zmíněném časovém období, a získáte všechny zmíněné hry skrz zpětnou kompatibilitu zdarma (nejedná se o licence na X360 verzi). Samozřejmě nový vymazlený vizuál bude pouze u UE, ale každý kdo zase propadne tomu skvělému singlu, bude mít možnost dokončit příběh rovnou z Xbox One, a nebude muset vytahovat ze skříně 360tku.

Ultimate Edition se od originálu bude odlišovat, asi nejzásadnější je přidání nové obtížnosti ve hře. Což pro lidi, kteří si pamatují finální souboj, musí znít jako noční můra a Gears fanatikům musí tikat oko blahem. Nové achievementy a vylepšený feedback ovladače - zřejmě využívání vibračních triggerů. To vše již za 21 dní a určitě něco uvidíme i na GamesComu.


DALŠÍ

CGwillWin