Startují předobjednávky Guild Wars 2: Heart of Thorns

Startují předobjednávky Guild Wars 2: Heart of Thorns
17:57, 23.06.2015

Dnešním dnem startují předobjednávky Guild Wars 2: Heart of Thorns - Pre-purchase Standard Edition, jež jistě potěší jak oddané fanoušky Guild Wars 2, tak všechny, kdo se do světa Tyrie teprve chystají.

Při zakoupení této edice se hráčům naskytne možnost zahrát si beta víkendy k chystanému rozšíření a těm z nich, kteří Guild Wars 2 dosud nemají, zajistí okamžitý přístup do základní hry Guild Wars 2.

Pokud se tedy do světa Guild Wars teprve chystáte a nemáte základní hru, stačí, když si zakoupíte Pre-purchase Standard Edition, a po aktivaci budete moci skočit rovnýma nohama do hry!

Klik pro zvětšení (Startují předobjednávky Guild Wars 2: Heart of Thorns)

Krom přístupu do beta víkendů na vás samozřejmě čekají i speciální virtuální předměty, exkluzivní titul a mnoho dalšího.



Novinkou, která bude na rozdíl od virtuálních předmětů aktivní až po vydání hry, budou i takzvané gildovní síně, které během E3 představil ředitel herního vývoje v ArenaNet Colin Johanson. „Gildovní síně v Guild Wars 2: Heart of Thorns jsou mnohem víc, než co naznačuje jejich název. Jde o souhrn funkcí, který bude představovat jeden z nejhlubších systémů zaměřených na komunitu ze všech online herních světů,“ prohlásil Johanson. „V jádru budou gildovní síně mapy, které gildy mohou vlastnit, rozvíjet, zdobit, upravovat a rozšiřovat. Zahrnují upravitelnou zápasnickou arénu, válečnickou místnost pro výrobu nástrojů, se kterými vytáhnete do boje proti ostatním guildám ve World vs. World PVP, novou výrobní disciplínu Scribe a tím ještě zdaleka nekončíme. Jako celek jsou tyto funkce navrženy tak, aby podpořily komunitu a poskytly hráčům místo, které mohou nazývat svým vlastním a kde si budou moct vybudovat společnou herní historii…“

BONUSY BALENÍ PRE-PURCHASE STANDARD EDITION

  • • Přístup do všech beta víkendů. Zahrajte si všechny beta víkendy Guild Wars 2: Heart of Thorns.
  • • Okamžitý přístup do základní hry Guild Wars 2.
  • • Exkluzivní titul. Získejte exkluzivní herní titul Maguuma Trailblazer.
  • • Limitovaná dostupnost. Bonusy z balení Pre-purchase jsou exkluzivní, a jakmile Guild Wars 2: Heart of Thorns vyjde, nebudou tyto bonusy nijak dostupné.


Guild Wars 2: Heart of Thorns je prvním datadiskem pro hru Guild Wars 2, která obdržela více než 100 cen a ocenění a od své premiéry se rozšířila o více než 40 bezplatných obsahových přídavků. Pre-purchase Standard Edition bude v prodeji od 23. 6. 2015 a k dostání bude na našich webových stránkách a také u vybraných českých a slovenských prodejců.

DALŠÍ

CGwillWin