Gears of War 3 na XONE

Gears of War 3 na XONE
08:13, 15.06.2015

Chybka se vloudila a ruská oficiální stránka o Gears of War pustila ven informace o Gears of War 3 na Xbox One. Už dlouho se spekuluje o remaku, doteď se mluvilo o celé kolekci všech tří her, ale uniklé info zdá se mluví jen o třetím díle. Ale kdo ví, stále si myslím, že to bude Gears of War: Collection jako tomu bylo v případě Hala. Dnes na večeru se dozvíme více, zatím se můžeme pokochat tím, co tento únik ukázal. Obrázek je prý přeložený z ruštiny do angličtiny a v něčem je dost kostrbatý.

Klik pro zvětšení (Gears of War 3 na XONE)

Vypíchnu několik bodů, které jsou zajímavé. Hra dostane veškerý obsah co měla PC verze, včetně 90ti minut kampaně navíc. Nové achievementy za celkem 1250G. Velkých změn a úprav se dočká zřejmě multiplayer, protože bude běžet v 60fps, dedikované servery jsou samozřejmostí. Nové módy a výběr protiviníků a spoluhráčů na základě skillu. Nová ovládací schémata budou dostupná a vše by mělo být vylazené pro Xbox One. Zbytek jako nové obrázky v galerii, postavy atd. jsou také běžná věc.

Datum vydání je 25. srpna/augusta a hra vyjde na Xbox One. No počkejme dnes do 18:30, kdy by měla odstartovat konference Microsoftu na E3.

DALŠÍ

CGwillWin