Zítra začíná na konzolích uzavřená beta The Elder Scrolls Online

Zítra začíná na konzolích uzavřená beta The Elder Scrolls Online
17:21, 22.04.2015

Dlouho očekávaná herní událost je za dveřmi. Konečně se i my, konzolisté, zítra ponoříme do rozlehlého světa této MMO hry a budeme se v něm moci procházet až do 27. dubna. Beta je však silně limitovaná, na což upozorňují i sami vývojáři z Bethesdy. To, že jste se do bety přihlásili, ještě zdaleka nic neznamená. Důležité je, abyste také obdrželi pozvánku.

Pakliže patříte mezi ty vyvolené, kteří pozvánku dostali, měli byste se co nejdříve dát do stahování, jelikož velikost tohoto titulu je skutečně obrovská. Dle posledních informací se šplhá někam k 65 GB, což většina hráčů bude stahovat pořádně dlouho.

Ba co je ještě horší, 6. června, kdy hra vychází v plné verzi, nebude moci tohoto beta klienta použít k přechodu na ni, takže jestliže se rozhodnete pro digitál, martýrium se stahováním vás čeká znovu.

Tak uvidíme, jak se tento, na PC nepříliš oslavovaný titul uvede na konzolích PS4 a XONE. K popularitě by mu mohl dopomoci i fakt, že před nedávnem ze hry zmizely pravidelné měsíční poplatky. Držíme mu každopádně palce!

DALŠÍ

CGwillWin