Blíží se nový update pro Dragon Age: Inquisition

Blíží se nový update pro Dragon Age: Inquisition
18:56, 16.02.2015

Už několik měsíců můžeme brázdit světem Thedasu, který zužuje válka mezi mágy s templáři, a jsme nuceni podstupovat důležitá rozhodnutí, která vedou k různým zakončením hry.

V brzké budoucnosti výjde, již v pořadí pátý patch, který neřeší tak jak předešlé aktualizace stabilitu enginu, kritické chyby a spoustu další oprav, ale věnuje se především novému obsahu. BioWare nechce nic podcenit, a proto před vydáním tohoto patche by jej rád otestoval ve betatestu, do kterého se budete moci přihlásit na Dragon Age Keep .

Hlavním přídavkem bude obchod Black Imperium, kde budete moci u nesmrtelného majitele zakoupit mocné artefakty a nástroje, epické zbraně, nový craftovací materiál a schémata. Spíše kosmetickou záležitosti, a to doslova a písmene, je změna barvy vybavení, tzn. zašedlou helmu můžete přebarvit mnohem drsnější zbarvení.

Klik pro zvětšení (Blíží se nový update pro Dragon Age: Inquisition)

V Undercraft naleznete skladiště pro celou partu, kde budete moci ukládat předměty, kterých se nechcete zbavovat – což konečně řeší problém, na který si stěžuje již spoustu hráčů.

Patch přinese i několik dalších oprav, jako možnost změnit velikost titulků, změna kvality shaderu a u PC verze v single-playerové hře možnost permanentního zapnutí autoatacku. Na jaké změny se nejvíce těšíte?

DALŠÍ

CGwillWin