preview
Guild Wars 2 rozšíří datadisk Heart of Thorns

Guild Wars 2 rozšíří datadisk Heart of Thorns
Guild Wars 2 rozšíří datadisk Heart of Thorns
16:14, 27.01.2015

NCSOFT a ArenaNet, vydavatelé a vývojáři slavné herní série Guild Wars, oznámili vydání prvního datadisku ke Guild Wars 2, který nese název Guild Wars 2: Heart of Thorns. Prezident a spoluzakladatel společnosti ArenaNet Mike O’Brien spolu s herním ředitelem Colinem Johansonem tímto sdělením překvapili tisíce fanoušků v PAX South Main Theater a spoustu dalších herních nadšenců z celého světa, kteří přenos sledovali na Twitch livestream. Diváci mohli zhlédnout úvodní trailer a prezentaci, naznačující základní charakteristiku chystaného datadisku.

Klik pro zvětšení (Guild Wars 2 rozšíří datadisk Heart of Thorns)

ArenaNet nastínila vizi a filozofii, s jakou Guild Wars 2: Heart of Thorns přichází na svět. Tento datadisk přinese do základní hry spoustu nových prvků, které se v žánru MMO dosud neobjevily. Zahrnují například nový systém mistrovství, který umožňuje postavám na nejvyšší úrovni získávat a využívat nové schopnosti. Dále se mohou hráči těšit na zbrusu nový systém specializací, který jejich postavám propůjčí další schopnosti, dovednosti a zvláštní mechaniky. Díky nim mohou profese herních protagonistů nabrat zcela novou podobu.

„Jsme rádi, že můžeme fanouškům představit první datadisk ke Guild Wars 2,“ řekl Mike O’Brien, prezident a spoluzakladatel společnosti ArenaNet. „Nová vylepšení, která Guild Wars 2: Heart of Thorns přinese, mají potenciál posunout celý žánr MMO kupředu. Již hra Guild Wars 2 se poněkud vymykala běžnému pojetí MMO způsobem, jakým hráči spolupracují, získávají zkušenosti a online svět se stále rozrůstá. Titul Guild Wars 2: Heart of Thorns za původním titulem nijak nezaostává a ubírá se poněkud jiným směrem, než bývá zvykem u běžných datadisků. Přichází s vlastním pojetím hry na maximální úrovni a představí nové funkce a obsah posilující známou mantru, že cílem je samotná cesta a způsob, jakým se hráči do MMO ponořují a prožívají ji.“

Překvapivým oznámením v PAX South společnost ArenaNet také potvrdila, že záhadné video, které se minulý týden v Guild Wars 2 objevilo, bylo v podstatě jakýmsi náhledem do datadisku a ujištěním, že Guild Wars 2: Heart of Thorns™ bude pokračovat v příběhu, který se odvíjí z aktualizací živoucího herního světa. Dějová linie vedla hráče a celý svět Tyrie do války proti dračímu stařešinovi Mordremothovi a jeho stále se rozrůstajícím hordám. Později došlo k tomu, že slavný hrdina Tyrie Rytlock v honbě za mocnou prastarou zbraní zmizel do prázdnoty. O jeho osudu hráči často spekulovali.

V Guild Wars 2: Heart of Thorns se Rytlock nejen triumfálně vrátí z tajemných mlh, ale přinese s sebou i celou sadu zbrusu nových schopností. Svým návratem připraví půdu pro jednu z nejzajímavějších novinek, které datadisk přináší – nové povolání zvané „revenant“, které čerpá sílu od jednoho z nejslavnějších hrdinů světa Guild Wars.

Klik pro zvětšení (Guild Wars 2 rozšíří datadisk Heart of Thorns)

Kromě již zmíněných novinek předvedli představitelé společnosti ArenaNet i sérii nejdůležitějších vylepšení, týkajících se samotného jádra hry a režimů PvE, soutěžního PvP a souboje světů (World vs. World). V premiéře traileru Guild Wars 2: Heart of Thorns byly tyto prvky lehce nastíněny a připravily tak půdu pro další aktualizace, které je představí obšírněji.

„Víme, že spousta fanoušků čekala právě na tuto chvíli – až uslyší větu s oficiálním oznámením, že se chystá datadisk pro Guild Wars 2“, prohlásil Colin Johanson, herní ředitel Guild Wars 2 v ArenaNet. „Nechtěli jsme ale jen tak sdělit, že se chystá datadisk, a nechat své fanoušky tápat, co asi toto pokračování přinese. Proto jsme počkali, až jim budeme moci představit všechny prvky, ve kterých se liší od jiných her. Chtěli jsme Guild Wars 2: Heart of Thorns představit, až když jsme mohli předvést vše, co z tohoto titulu činí datadisk hodný série Guild Wars 2. A to jsme také udělali.“

Dále bude následovat výčet základních prvků, které Guild Wars 2: Heart of Thorns přináší, jak je společnost ArenaNet představila v PAX South. Chcete-li si prohlížet videa, dozvědět se více o hře a objednat si nejnovější aktualizace, navštivte prosím heartofthorns.guildwars2.com.

Klik pro zvětšení (Guild Wars 2 rozšíří datadisk Heart of Thorns)

Vlastnosti hry Guild Wars 2: Heart of Thorns

Guild Wars 2: Heart of Thorns je první datadisk pro hru Guild Wars 2. Toto rozšíření je založeno na myšlence, že i cesta sama je cíl, a pokračuje v tradici Guild Wars 2, která spočívala v boření tradičních zvyklostí žánru MMO. Díky tomu ukazuje, jaké by online světy měly být.

•Srdce Maguumy

V džungli Maguuma na vás čeká nové dobrodružství. Postavte se sílícím hordám Mordremothových následovníků, objevujte spojence z dávných civilizací a bojujte s novými nepřáteli.

- Vyzkoušejte si nové výzvy pro skupiny.
- Prozkoumejte nové otevřené mapy v džungli.
- Ponořte se do víru nových událostí a herních příběhů.
- Otestujte své schopnosti v boji proti novým bossům.

Klik pro zvětšení (Guild Wars 2 rozšíří datadisk Heart of Thorns)

•Systém mistrovství

Přepracovali jsme celý systém mistrovství. Prozkoumejte nové možnosti výcviku pro postavy na maximální úrovni založené na rozvoji základní filosofie, že i cesta by ve hře měla být cílem. Systém mistrovství přidává smysluplný postup postavy, aniž by znehodnocoval vaše těžce nabyté úrovně a vybavení.

•Nové povolání: Revenant

Přivlastněte si legendární moc a rozpoutejte chaos na bojišti díky zcela novému povolání, které se jmenuje revenant (navrátilec). Vstupte na bitevní pole vybaveni těžkou zbrojí a mimozemskými silami z říše mlh.

•Specializace

Rozvíjejte hratelnost. Díky specializacím povolání si zpřístupníte zbraně, které vašemu povolání nebyly dříve dostupné. Také si můžete odemknout nové rysy, schopnosti a jedinečné mechanismy – díky tomu všemu budete moci své povolání přetvořit v něco nového.

•PvP: Nový herní režim Stronghold

Shromážděte zásoby a najměte si vojáky. Bojujte o nadvládu nad hrdiny. Postavte se ke katapultům a braňte svou pevnost. Ztečte nepřátelské brány a ochraňte vládce gildy! Naše nová funkce cechovních týmů vám umožní spojit se do skupin a bojovat na samém vrcholu žebříčků. Režim Stronghold nabízí zcela nový způsob soupeřivého hraní PvP v Guild Wars 2!

•WvW: Nové hraniční mapy

Zažijte nové a dosud nevídané bitvy na bojištích v nejnovějším přídavku World vs. World – v nové mapě Borderlands. Projděte zrádnými výšinami plnými pastí, které vaše nepřátele odhodí do hlubin pod vámi, a spolupracujte s urputnými obránci, abyste protivníky udrželi v šachu. Úkoly na mapě budou důležitější než kdy dřív, neboť si díky nim zpřístupníte nové strategie, taktické možnosti a herní mechanismy, díky nimž získá váš svět výhodu!

•Cechovní síně

Vaše gilda prošla společně celým světem. Nyní je čas si z něj kus urvat pro sebe. Spolupracujte se členy své gildy – zaberte si a rozvíjejte vlastní cechovní síň přímo v srdci Maguumy.

Klik pro zvětšení (Guild Wars 2 rozšíří datadisk Heart of Thorns)


CGwillWin